Doe meer

17 september 2015 20 november 2017
Vrijwilliger worden

Vrijwilliger worden

Wil je graag de handen uit de mouwen steken voor een beter milieu? Bij Milieudefensie is volop vrijwilligerswerk te doen! Hiernaast lees je meer over de mogelijkheden. Je kunt meteen aangeven naar welk werk jouw voorkeur uitgaat. Bijdragen aan het oplossen en voorkomen van milieuproblemen is zinvol en leerzaam. Je werkt samen met leuke, zeer gemotiveerde mensen. In cursussen, workshops en debatten kun je het nodige opsteken over uiteenlopende milieuonderwerpen. En voor wie verder wil bij Milieudefensie is het goed te weten dat je mag reageren op interne vacatures.

Lees verder...

Lid worden van Milieudefensie

Lid worden van Milieudefensie

Er is maar één aarde, daar moeten we het mee doen. Op dit moment leven wij, in de westerse landen, alsof we nog een reserveplaneet achter de hand hebben. Daardoor brengen we niet alleen de gezondheid en leefomgeving van onszelf en van mensen elders op de wereld in gevaar, maar ook die van onze kinderen en kleinkinderen. Milieudefensie wil hier samen met jou wat aan doen! Word lid.

Lees verder...

Word Fair Future Apptivist

Word Fair Future Apptivist

Wil je graag iets doen om onze toekomst duurzamer en eerlijker te maken en in beweging te komen tegen de macht van bedrijven? Maar heb je niet (altijd) de tijd of de mogelijkheden om mee te doen aan onze acties in het land? Word dan Fair Future Apptivist!

Lees verder...

Word donateur van Milieudefensie

Word donateur van Milieudefensie

Milieudefensie zet zich in voor een duurzaam Nederland dat eerlijk deelt met de rest van de wereld en generaties na ons. Dat kiest voor zon en wind, voor gezonde lucht en landbouw zonder megastallen. Maar dit kunnen we niet alleen! Met de steun van onze leden en donateurs kunnen wij onafhankelijk ons werk blijven doen. Word donateur.

Lees verder...

Word Luchtwachter!

Word Luchtwachter!

Milieudefensie won op 7 september 2017 de rechtszaak tegen de Nederlandse Staat voor gezonde lucht. Fantastisch nieuws voor iedereen die ademt! De overheid moet nu snel en keihard aan de slag om de luchtkwaliteit te verbeteren. De vraag is alleen of de overheid dit ook echt gaat doen. Daarom willen we vanaf januari 2018 met zoveel mogelijk mensen de overheid in de gaten gaan houden. Deze Luchtwacht is onmisbaar en van groot belang voor alle Nederlanders.

Lees verder...

Schenken en nalaten

Schenken en nalaten

Wil je Milieudefensie gaan steunen of je bijdrage verhogen? Dan is een periodieke schenking misschien iets voor jou! Je kunt ons ook steunen door Milieudefensie op te nemen in je testament. Een bijzondere manier om iets moois na te laten.

Lees verder...

Panellid Milieudefensiepanel worden

Panellid Milieudefensiepanel worden

Vind je het werk van Milieudefensie belangrijk? Dan zijn we benieuwd naar je mening! Daarom nodigen we je van harte uit om mee te doen met het Milieudefensiepanel. Als panellid krijg je 2 tot 4 keer per jaar een vragenlijst over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met het werk van Milieudefensie. Je hoeft geen lid te zijn van Milieudefensie om mee te doen aan het Milieudefensiepanel.

Lees verder...

Werken bij Milieudefensie

Werken bij Milieudefensie

Wil je werken in een ideële organisatie met een prettige en dynamische werksfeer? Wil je nuttig werk doen en een bijdrage leveren aan de oplossing van milieuproblemen? Wil je werken met gemotiveerde en creatieve collega's? Kom dan werken bij Milieudefensie! Bekijk hier onze vacatures.

Lees verder...