Wat jij kan doen

Doe mee activiteiten

14 februari 2011 23 december 2014
Ga aan de slag met de Veranderfabriek

Ga aan de slag met de Veranderfabriek

De verandering naar een duurzame en eerlijke samenleving is noodzakelijk. En die verandering begint bij jou! Samen maken we het verschil. Sluit je vandaag nog aan bij de Veranderfabriek! Op Veranderfabriek.org vind je inspirerende voorbeelden van projecten en initiatieven waarmee je zelf aan de slag kunt. Ook kun je je eigen idee of project delen met anderen. Je vindt er de mensen die je verder kunnen helpen, de praktische tools om je project uit te voeren én achtergrondinformatie over verschillende milieuthema's.

Lees verder...

Geef je mening

Geef je mening

Ben je begaan met het werk van Milieudefensie? Dan zijn we benieuwd naar je mening! Daarom nodigen we je van harte uit om mee te doen met het Milieudefensiepanel. Als panellid krijg je maximaal 4 keer per jaar een vragenlijst over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met het werk van Milieudefensie. Zo kunnen we je vragen een project te evalueren, iets meer te vertellen over je interesse in een bepaald milieu-onderwerp of ons te helpen bij de ontwikkeling van een nieuwe campagne. Doe mee en help met jouw mening Milieudefensie.

Lees verder...

Een wereld die je graag wilt doorgeven

Een wereld die je graag wilt doorgeven

Waar denk je aan als je nadenkt over je erfenis? Wil je het goed geregeld hebben voor familie en vrienden? Wil je je idealen laten voortleven door na te laten aan een goed doel? Wanneer je ook een mooie en eerlijke wereld doorgeven kun je ervoor kiezen om Milieudefensie op te nemen in je testament. Maar wat laat je precies na en hoe regel je dat allemaal?

Lees verder...