Doe mee activiteiten

Doe mee activiteiten

Doe mee activiteiten van Milieudefensie. Samen met jou maken we het verschil!
14 februari 2011 09 augustus 2016
Aan de Keukentafel: Het voedseljaar 2017

Aan de Keukentafel: Het voedseljaar 2017

10 november 2017

Op vrijdagavond 8 december schuiven we in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam weer 'aan de keukentafel'. Samen met gastvrouw Marijn Frank kijken we terug op voedsel in het afgelopen jaar. Ze gaat in gesprek met bijzondere gasten zoals Jan Terlouw en Dutch Dairymen Board-voorzitter Sieta van Keimpema. Ook gaat de documentaire ‘Boeren met Toekomst’ in voorpremière

Lees verder...

Word Luchtwachter!

Word Luchtwachter!

Milieudefensie won op 7 september 2017 de rechtszaak tegen de Nederlandse Staat voor gezonde lucht. Fantastisch nieuws voor iedereen die ademt! De overheid moet nu snel en keihard aan de slag om de luchtkwaliteit te verbeteren. De vraag is alleen of de overheid dit ook echt gaat doen. Daarom willen we vanaf januari 2018 met zoveel mogelijk mensen de overheid in de gaten gaan houden. Deze Luchtwacht is onmisbaar en van groot belang voor alle Nederlanders.

Lees verder...

Klimaatfestival 2017: Een terugblik

Klimaatfestival 2017: Een terugblik

Vol trots en voldoening kijken we terug op een zeer geslaagde eerste editie van ons Klimaatfestival in de Metaal Kathedraal! Het weer overtrof alle verwachtingen en de hele dag was een prachtige mix van inspirerende talks en workshops, prikkelende optredens en onverwachte ontmoetingen. Dank aan alle bezoekers, deelnemers, sprekers, artiesten en vrijwilligers voor een prachtige dag. Tot volgend jaar!

Lees verder...

Doe mee

Doe mee

Wil je graag zelf actief worden voor duurzaam wegverkeer? Op deze pagina lees je hoe je mee kunt doen.

Lees verder...

Ga aan de slag met de Veranderfabriek

Ga aan de slag met de Veranderfabriek

De verandering naar een duurzame en eerlijke samenleving is noodzakelijk. En die verandering begint bij jou! Samen maken we het verschil. Sluit je vandaag nog aan bij de Veranderfabriek! Op Veranderfabriek.org vind je inspirerende voorbeelden van projecten en initiatieven waarmee je zelf aan de slag kunt. Ook kun je je eigen idee of project delen met anderen. Je vindt er de mensen die je verder kunnen helpen, de praktische tools om je project uit te voeren én achtergrondinformatie over verschillende milieuthema's.

Lees verder...

Geef je mening

Geef je mening

Ben je begaan met het werk van Milieudefensie? Dan zijn we benieuwd naar je mening! Daarom nodigen we je van harte uit om mee te doen met het Milieudefensiepanel. Als panellid krijg je maximaal 4 keer per jaar een vragenlijst over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met het werk van Milieudefensie. Zo kunnen we je vragen een project te evalueren, iets meer te vertellen over je interesse in een bepaald milieu-onderwerp of ons te helpen bij de ontwikkeling van een nieuwe campagne. Doe mee en help met jouw mening Milieudefensie.

Lees verder...