english

Is je betaling mislukt of geweigerd?

Wat vervelend dat je betaling niet gelukt is. Lees wat je kan doen.

Betaald met iDEAL

Bij een betaling met iDEAL wordt het geld direct van jouw rekening afschreven. Als je niet zeker weet of je betaling is gelukt, kan je het op deze manier controleren. Is er geen geld van je bankrekening afgeschreven? Dan is de betaling niet gelukt en ben je geen geld kwijt. Je kan je betaling gewoon opnieuw plaatsen.

Betaald met creditcard

Het kan gebeuren dat jouw betaling geweigerd wordt. Dat is natuurlijk heel vervelend. Helaas hebben we geen inzage in de reden. De betaling is automatisch geannuleerd en er wordt niks afgeschreven. Wil je alsnog een betaling doen? Plaats hem dan opnieuw en kies voor iDEAL of Incasso.

Gelukkig doen we er alles aan om mislukte betalingen te voorkomen. We werken met een betrouwbare partner (Buckaroo) voor onze online betalingen.

Heb je nog vragen?

Bel gerust onze Servicelijn (020 6262 620, ma t/m do van 09.30 uur tot 16.30 uur). Zij helpen je graag verder.

Help ons in de strijd tegen Shell

Al 10 jaar lang weigert Shell zijn olievervuiling op te ruimen in Nigeria. Oogsten mislukken, vissen verdwijnen uit de rivieren en mensen worden ziek omdat ze dag in dag uit olie eten, drinken en inademen. Maak hier samen met ons een einde aan zodat mensen in Nigeria weer een toekomst hebben.

De slachtoffers van Shell

“Voordat de olie hier lekte had iedereen in het dorp goed te eten, goede vis. [..] Onze mensen eten, drinken en ademen ruwe olie in, daarom sterven ze jong. [..] Er is geen hoop dat de dingen beter worden voor ons. Het is door organisaties als Milieudefensie en Friends of the Earth dat we een klein sprankje hoop hebben. Alleen met hulp van mensen over de hele wereld gaan we het misschien redden.”
"Onze gewassen en ons fruit zijn vergiftigd door alle olie die de grond in lekte. Omdat mensen honger hebben, eten ze dit voedsel toch. Met als gevolg dat veel mensen op jonge leeftijd overlijden. Iedereen in dit dorp is ziek van de vervuiling. [..] 15 jaar geleden zat mijn visvijver nog vol vis. Ik had genoeg geld om mijn vrouw en kinderen te eten te geven en ze naar school te sturen. Maar nu niet meer. De vis is op, dus er is ook geen geld meer.“
Elder Friday Alfred Akpan - mede-aanklager rechtszaak tegen Shell
Shell in Nigeria
"Voor de lekkage verbouwde ik groenten en fruit. Ik was niet rijk, maar we konden er prima van leven. Nu kan ik niets meer op mijn akkers verbouwen. Na een tijdje sterven de gewassen af, zomaar. Soms ga ik naar andere dorpen en smeek ik hen of ik een stukje van hun grond mag gebruiken. Daar moeten we nu van leven."
Chief Fidelis A. Oguru - mede-aanklager rechtszaak tegen Shell
Shell in Nigeria
Loading...