Wat jij kan doen

Financieel steunen

Met het oplossen en voorkomen van milieuproblemen is een wereld te winnen. Met jouw steun kunnen we meer bereiken! Er zijn verschillende mogelijkheden om ons te steunen.
07 maart 2011 20 november 2017

 

Een wereld die je graag wilt doorgeven

Een wereld die je graag wilt doorgeven

Waar denk je aan als je nadenkt over je erfenis? Wil je het goed geregeld hebben voor familie en vrienden? Wil je je idealen laten voortleven door na te laten aan een goed doel? Wanneer je ook een mooie en eerlijke wereld doorgeven kun je ervoor kiezen om Milieudefensie op te nemen in je testament. Maar wat laat je precies na en hoe regel je dat allemaal?

Lees verder...

Schenken met belastingvoordeel

Schenken met belastingvoordeel

Wil je Milieudefensie gaan steunen of je bijdrage verhogen? Dan is een periodieke schenking misschien iets voor jou! Met een schenking krijg je aan het eind van het jaar een deel van je gift weer terug van de belastingdienst. Je betaalt dus minder dan dat je schenkt!

Lees verder...

Donateur worden

Donateur worden

Milieudefensie zet zich in voor een wereld waarin bedrijven hun verantwoordelijkheid nemen. Waar boerderijen, boerderijen blijven en niet veranderen in veefabrieken. En waar elektrische auto's, fietssnelwegen en thuiswerken de benzineauto overbodig maken. Dat is de wereld waar Milieudefensie voor gaat. Met de steun van onze leden en donateurs kunnen wij onafhankelijk ons werk blijven doen. Steun je ons ook?

Lees verder...

Lid worden van Milieudefensie

Lid worden van Milieudefensie

Er is maar één aarde, daar moeten we het mee doen. Op dit moment leven wij, in de westerse landen, alsof we nog een reserveplaneet achter de hand hebben. Daardoor brengen we niet alleen de gezondheid en leefomgeving van onszelf en van mensen elders op de wereld in gevaar, maar ook die van onze kinderen en kleinkinderen. Milieudefensie wil hier samen met jou wat aan doen!

Lees verder...