Wat jij kan doen

Financieel steunen

Met het oplossen en voorkomen van milieuproblemen is een wereld te winnen. Met jouw steun kunnen we meer bereiken! Er zijn verschillende mogelijkheden om ons te steunen.
07 maart 2011 20 november 2017

 

Nalaten: Milieudefensie in uw testament

Nalaten: Milieudefensie in uw testament

Milieudefensie werkt aan een schone, leefbare en rechtvaardige wereld. U steunt ons misschien al. Daar zijn we u heel dankbaar voor! U kunt ons blijven steunen door Milieudefensie op te nemen in uw testament. Een bijzondere manier om iets moois na te laten. Ook hoeft u over het deel dat u aan Milieudefensie schenkt geen belasting te betalen.

Lees verder...

Schenken met belastingvoordeel

Schenken met belastingvoordeel

Wil je Milieudefensie gaan steunen of je bijdrage verhogen? Dan is een periodieke schenking misschien iets voor jou! Met een schenking krijg je aan het eind van het jaar een deel van je gift weer terug van de belastingdienst. Je betaalt dus minder dan dat je schenkt!

Lees verder...

Donateur worden

Donateur worden

Milieudefensie zet zich in voor een wereld waarin bedrijven hun verantwoordelijkheid nemen. Waar boerderijen, boerderijen blijven en niet veranderen in veefabrieken. En waar elektrische auto's, fietssnelwegen en thuiswerken de benzineauto overbodig maken. Dat is de wereld waar Milieudefensie voor gaat. Met de steun van onze leden en donateurs kunnen wij onafhankelijk ons werk blijven doen. Steun je ons ook?

Lees verder...

Lid worden van Milieudefensie

Lid worden van Milieudefensie

Er is maar één aarde, daar moeten we het mee doen. Op dit moment leven wij, in de westerse landen, alsof we nog een reserveplaneet achter de hand hebben. Daardoor brengen we niet alleen de gezondheid en leefomgeving van onszelf en van mensen elders op de wereld in gevaar, maar ook die van onze kinderen en kleinkinderen. Milieudefensie wil hier samen met jou wat aan doen!

Lees verder...