Jongeren Milieu Actief

Fair Future Meet-up

05 maart 2018 22 maart 2018

Milieudefensie en Jongeren Milieu Actief hebben het initiatief genomen om iedere laatste donderdag van de maand een ‘Fair Future Meet-up’ te organiseren om een nieuwe generatie te inspireren zich in te zetten voor thema’s die er in deze tijd echt toe doen. Samen vechten we voor een eerlijke en duurzame samenleving, een Fair Future. Doe jij ook mee?!

Grote bedrijven dragen het meest bij aan klimaatverandering en betalen het minst mee aan de oplossingen. Dat niet alleen: ze komen te vaak weg met grootschalige milieuvervuiling, illegale boskap en schending van mensenrechten. Als bedrijven hun verantwoordelijkheid niet nemen, dan gaan we het Klimaatakkoord van Parijs niet halen. De tijd dringt. We moeten nu in actie komen.

Dus laat je inspireren en kom elke laatste donderdag van de maand naar onze ‘Fair Future Meet-ups’!

Ik kom naar de Meet-up op:   Houd voor het het precieze programma, de locatie en tijd de eventpagina’s van de meet-ups in de gaten!

 

Wil je het formulier alstublieft volledig invullen? Milieudefensie gaat zeer zorgvuldig om met je gegevens. Lees eventueel onze actievoorwaarden.