Contact

Routebeschrijving

04 februari 2011

Routebeschrijving naar ons kantoor in Amsterdam

Bezoekadres

Nieuwe Looiersstraat 31
1017 VA Amsterdam
Telefoon Receptie: 020 5507 300

Routebeschrijving

Routebeschrijving engelse vlag
Ons kantoor is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf station Amsterdam CS kun je tramlijn 16 of 24 nemen en uitstappen bij halte Keizersgracht.

Volg eerst circa 4 minuten de rijrichting van de tram aan de linkerkant van de Vijzelstraat. Sla vervolgens linksaf de Nieuwe Looiersstraat in. Het pand ligt aan de linkerkant van de straat.

Met de auto, lopend of met de (elektrische) fiets?

Gebruik eventueel Google Maps om de weg te zoeken - linksboven op de Google pagina staan de links 'Routebeschrijving' of 'Get directions'. Ons kantoor is het tweede gebouw van rechts in het straatbeeld van Google Maps. Je kunt ook de uitgebreide routebeschrijving van Amsterdam Centraal Station naar ons kantoor raadplegen.

Met de auto zijn we lastiger bereikbaar. Parkeren in de buurt is mogelijk maar duur. De dichtstbijzijnde parkeergarage bevindt zich op het Heinekenplein, bij de voormalige Heinekenbrouwerij aan de Stadhouderskade.

Milieudefensie is aangesloten bij het Netwerk van de Gezonde stad, voor ons kantoor is een laadpunt voor elektrische fietsen aanwezig.