english

Vacature: word jij onze nieuwe senior P&O-adviseur?

Lever jij graag een bijdrage aan een duurzame en eerlijke wereld? En ben jij een ervaren en stevige senior P&O-adviseur, die graag vernieuwend bezig is? Dan zijn we op zoek naar jou!

We hebben per direct een vacature. Dus als jij jezelf in onze omschrijving herkent, solliciteer dan gelijk als onze nieuwe senior P&O-adviseur (0,8–1,0 fte per week, 30–37,5 uur p/w).

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s van het P&O-team lever je een actieve bijdrage aan de doelstellingen van Milieudefensie. Je zorgt dat het personeelsbeleid en de arbeidsvoorwaarden voldoen aan de wettelijke eisen, toekomstbestendig zijn en de waarden en de cultuur van de organisatie ondersteunen.

En je zorgt voor instrumenten en processen die bijdragen aan een prettige en duurzame manier van werken. Denk bijvoorbeeld aan een talentanalyse en professionele ontwikkeling.

Daarnaast adviseer je (on)gevraagd het management en de OR over beleid en personele aangelegenheden.

Wat neem jij mee?

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als senior P&O-adviseur;
 • Je bent initiatiefrijk, kritisch, organisatiesensitief en doortastend;
 • Je bent een prettige en stevige gesprekspartner;
 • Je kunt uitstekend projectmatig werken;
 • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond arbeidsvoorwaarden, wetgeving en regelingen;
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Team:

Ons P&O-team maakt deel uit van de afdeling Ondersteuning. Je legt verantwoording af aan de manager Organisatie.

Wij bieden:

 • Een contract voor de periode van een jaar, met de mogelijkheid tot verlenging;
 • Flexibele werktijden;
 • Een uitdagende baan in een inspirerende en betrokken organisatie, waarin je een belangrijke bijdrage levert aan een eerlijke en duurzame toekomst;
 • Een goede werksfeer met enthousiaste collega’s;
 • Een prima reiskosten- en thuiswerkvergoeding en verlofregeling;
 • Een kantoor in hartje Amsterdam, uitstekend bereikbaar met de fiets en het OV.

Vanwege de coronamaatregelen werken we nu nog zoveel mogelijk vanuit huis en ontmoeten we elkaar online.

Het salaris is conform schaal IV van ons eigen loongebouw en bedraagt, afhankelijk van je kennis en ervaring, tussen de € 3.207 en € 4.416 bij een volledig dienstverband. Een fulltime werkweek bij Milieudefensie is 37,5 uur.
 
Milieudefensie bouwt aan een brede verandermacht en wil dat graag weerspiegelen in de samenstelling van de teams. Kandidaten met achtergronden die ondervertegenwoordigd zijn in de klimaatbeweging worden daarom extra uitgenodigd om te reageren!

Direct solliciteren of heb je vragen?

Enthousiast geworden? Mail je motivatie (maximaal 1 A4) en CV beide in PDF uiterlijk 11 april naar solliciteren@milieudefensie.nl onder vermelding van vacature senior P&O-adviseur. De eerste (online)gesprekken vinden plaats op 15 april en de tweede gesprekken op 19 of 20 april.

Neem voor vragen gerust contact op met Ellen Hondeveld, manager Organisatie via 020-5507300 of via e-mail op pz@milieudefensie.nl.
 
 Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Laat je inspireren

“Ik werk samen met honderden Nederlanders die in hun vrije tijd alles geven om te bouwen aan oplossingen. Super inspirerend!”
“Ik word actief ondersteund om mijn talenten verder te ontwikkelen. En ik krijg de ruimte om samen met collega’s zelf ideeën uit te werken.”
“Bij Milieudefensie pakken we de problemen echt bij de wortel aan. En we zoeken naar inspirerende oplossingen die minstens zo groot zijn als de problemen waar we voor staan.”
“Bij Milieudefensie kan ik doen waar ik goed in ben en meebouwen aan de oplossingen.”
“Ik vind het super inspirerend om deel uit te maken van en mee te bouwen aan een verandermacht van mensen uit het hele land.”
Sinds een jaar ben ik actief in de klimaatbeweging, onder meer bij JMA, de jongerenafdeling van Milieudefensie. Je werkt daar samen met mensen van heel diverse achtergronden: Milieudefensie brengt allerlei doelgroepen bij elkaar om samen klimaatverandering tegen te gaan. Je krijgt er de ruimte om zelf je eigen rol te vinden in die beweging. Dat vind ik mooi. Ik voel me thuis bij Milieudefensie.
Loading...