english

Fair Future Generators – Diepgang en impact

Diepgang en impact! Wil je graag je skills een boost geven en heb je wat meer tijd? Dan is het lange programma van Fair Future Generators geschikt voor jou.

Het korte programma duurt 4-6 maanden, waarbij je 1 à 2 dagen in de week aanwezig bent. Voordat je begint, volg je een trainingsweekend en 2 trainingsdagen. Daarin leer je alles over campagnevoeren, lobbyen, storytelling en bewegingsopbouw. Ook kom je meer te weten over de organisatie en het project waaraan je gaat werken. Daarna ben je klaar om aan de slag te gaan. Maar we gooien je niet in het diepe: je wordt begeleid door young professionals en een persoonlijke coach. Heb je na 5 maanden het programma afgerond, dan ontvang je een certificaat.

Wat ga je doen

Je werkt mee aan een grote campagne van Milieudefensie, Fawaka Nederland of Fossielvrij. Of je organiseert samen met anderen events over klimaat en rechtvaardigheid. Maar je kan ook je creativiteit inzetten om een video of andere social media-content te maken. Jij bent binnen de organisatie en de campagne dé jongerenexpert. Wij luisteren naar jou en geven je ruimte om je eigen ideeën uit te werken.

Extra’s 

vinkje.png 1 trainingsweekend en 2 trainingsdagen; 
vinkje.png 3-daagse excursie naar Engeland;
vinkje.png Leerzame en inspirerende meet-ups over klimaat en rechtvaardigheid;
vinkje.png Certificaat en mogelijk een aanbevelingsbrief;
vinkje.png Ter afsluiting: terugblik en feest met de groep.

Klaar om een Fair Future Generator te worden?

We trappen het lange programma af met een trainingsweekend van 13 t/m 15 september. 

Op dit moment zit het lange programma vol. Je kan je nog wel inschrijven voor het korte programma.

Wil je meer weten?

Laat je inspireren

“Ik werk samen met honderden Nederlanders die in hun vrije tijd alles geven om te bouwen aan oplossingen. Super inspirerend!”
“Ik word actief ondersteund om mijn talenten verder te ontwikkelen. En ik krijg de ruimte om samen met collega’s zelf ideeën uit te werken.”
“Bij Milieudefensie pakken we de problemen echt bij de wortel aan. En we zoeken naar inspirerende oplossingen die minstens zo groot zijn als de problemen waar we voor staan.”
“Bij Milieudefensie kan ik doen waar ik goed in ben en meebouwen aan de oplossingen.”
“Ik vind het super inspirerend om deel uit te maken van en mee te bouwen aan een verandermacht van mensen uit het hele land.”
Loading...