english

Fair Future Generators – Diepgang en impact

Diepgang en impact! Wil je graag je skills een boost geven en heb je wat meer tijd? Dan is het lange programma van Fair Future Generators geschikt voor jou.

Let op: je kan je niet meer opgeven voor het lange programma

Het korte programma duurt 5,5 maanden, waarbij je 1 à 2 dagen in de week aanwezig bent. Voordat je begint, volg je een trainingsweekend. Daarin leer je alles over campagnevoeren, lobbyen, storytelling en bewegingsopbouw. Ook kom je meer te weten over de organisatie en het project waaraan je gaat werken. Daarna ben je klaar om aan de slag te gaan. Maar we gooien je niet in het diepe: er volgen nog 3 trainingsdagen en je wordt begeleid door young professionals. Heb je na  5,5 maanden het programma afgerond, dan ontvang je een certificaat.

Wat ga je doen

Je werkt mee aan een grote campagne van Milieudefensie, Fawaka Nederland, Greenpeace, Fashion for Good, Action Aid, De Goede Zaak of Fossielvrij. Of je organiseert samen met anderen events over klimaat en rechtvaardigheid. Maar je kan ook je creativiteit inzetten om een video of andere social media-content te maken. Wij luisteren naar jou en geven je ruimte om je eigen ideeën uit te werken.

Extra’s 

vinkje.png 1 trainingsweekend en 2 trainingsdagen; 
vinkje.png Een persoonlijke coach;
vinkje.png 3-daags trainingsweekend in Berlijn;
vinkje.png Leerzame en inspirerende meet-ups over klimaat en rechtvaardigheid;
vinkje.png Certificaat en mogelijk een aanbevelingsbrief;
vinkje.png Ter afsluiting: terugblik met de groep.

Wil je meer weten?

Laat je inspireren

“Ik werk samen met honderden Nederlanders die in hun vrije tijd alles geven om te bouwen aan oplossingen. Super inspirerend!”
“Ik word actief ondersteund om mijn talenten verder te ontwikkelen. En ik krijg de ruimte om samen met collega’s zelf ideeën uit te werken.”
“Bij Milieudefensie pakken we de problemen echt bij de wortel aan. En we zoeken naar inspirerende oplossingen die minstens zo groot zijn als de problemen waar we voor staan.”
“Bij Milieudefensie kan ik doen waar ik goed in ben en meebouwen aan de oplossingen.”
“Ik vind het super inspirerend om deel uit te maken van en mee te bouwen aan een verandermacht van mensen uit het hele land.”
Sinds een jaar ben ik actief in de klimaatbeweging, onder meer bij JMA, de jongerenafdeling van Milieudefensie. Je werkt daar samen met mensen van heel diverse achtergronden: Milieudefensie brengt allerlei doelgroepen bij elkaar om samen klimaatverandering tegen te gaan. Je krijgt er de ruimte om zelf je eigen rol te vinden in die beweging. Dat vind ik mooi. Ik voel me thuis bij Milieudefensie.
Loading...