english

Fair Future Generators – Kort maar krachtig!

Kort maar krachtig! Wil je graag je skills een boost geven, maar heb je niet zoveel tijd? Dan is het korte programma van Fair Future Generators geschikt voor jou.

Het korte programma duurt 1 maand, waarbij je ten minste 1 dag in de week aanwezig bent. Voordat je begint, volg je een training. Daarin leer je de basics van campagnevoeren en kom je meer te weten over het project waaraan je gaat werken. Daarna ben je klaar om aan de slag te gaan. Heb je na een maand het programma afgerond dan ontvang je een certificaat.

Wat ga je doen

Je werkt mee aan een grote campagne van Milieudefensie. Of je helpt met de organisatie en promotie van een event. Bijvoorbeeld als crew-lid van het Klimaatfestival of als deelnemer aan creatieve acties zoals flashmobs.

Extra’s 

vinkje.png Training over campagnevoeren en het bouwen aan een beweging;
vinkje.png Een persoonlijke coach;
vinkje.png Leerzame en inspirerende meet-ups over klimaat en rechtvaardigheid;
vinkje.png Een certificaat en mogelijk een aanbevelingsbrief;
vinkje.png Een groep nieuwe vrienden.

Doe mee

Het eerste korte programma gaat in september 2019 van start. De eerste trainingsavond wordt eind augustus gehouden. Doe mee en schrijf je nu in!

Doe mee en schrijf je nu in!

Wil je meer weten?

Laat je inspireren

“Ik werk samen met honderden Nederlanders die in hun vrije tijd alles geven om te bouwen aan oplossingen. Super inspirerend!”
“Ik word actief ondersteund om mijn talenten verder te ontwikkelen. En ik krijg de ruimte om samen met collega’s zelf ideeën uit te werken.”
“Bij Milieudefensie pakken we de problemen echt bij de wortel aan. En we zoeken naar inspirerende oplossingen die minstens zo groot zijn als de problemen waar we voor staan.”
“Bij Milieudefensie kan ik doen waar ik goed in ben en meebouwen aan de oplossingen.”
“Ik vind het super inspirerend om deel uit te maken van en mee te bouwen aan een verandermacht van mensen uit het hele land.”
Loading...