english

Fair Future Generators – Kort maar krachtig!

Kort maar krachtig! Ben je tussen de 18 en 30 jaar, wil je graag je skills een boost geven, maar heb je niet zoveel tijd? Dan is het korte programma van Fair Future Generators geschikt voor jou. Het eerstvolgende korte programma heeft als thema klimaat en inclusie. Dit programma start eind juni.

Het korte programma duurt 1,5 maand, waarbij je ten minste 1 dag in de week bijdraagt. Vanwege het coronavirus vindt het korte programma van juni en juli online plaats.

Voordat je begint, volg je een (online) training. Daarin leer je de basics van klimaatrechtvaardigheid en kom je meer te weten over het project waaraan je gaat werken. Daarna ben je klaar om aan de slag te gaan. Heb je  het programma afgerond dan ontvang je een certificaat.

Wat ga je doen

We trappen af met een online training. Tijdens de training leer je de andere deelnemers kennen. Vervolgens werk je mee aan een actie voor een beter klimaat. Tijdens het programma klimaat en inclusie maak je samen met jongeren van het Groen Traineeship  een podcast over een campagne van Milieudefensie.

Extra’s 

vinkje.png Training over campagnevoeren en het bouwen aan een beweging;
vinkje.png Leerzame en inspirerende meet-ups over klimaat en rechtvaardigheid;
vinkje.png Een certificaat en mogelijk een aanbevelingsbrief;
vinkje.png Een groep nieuwe vrienden.

Doe mee

Het volgende korte programma gaat eind juni 2020 van start. De (online) trainingsavond is op 29 juni 2020. Doe mee en schrijf je in!

Schrijf je nu in

Wil je meer weten?

Laat je inspireren

“Ik werk samen met honderden Nederlanders die in hun vrije tijd alles geven om te bouwen aan oplossingen. Super inspirerend!”
“Ik word actief ondersteund om mijn talenten verder te ontwikkelen. En ik krijg de ruimte om samen met collega’s zelf ideeën uit te werken.”
“Bij Milieudefensie pakken we de problemen echt bij de wortel aan. En we zoeken naar inspirerende oplossingen die minstens zo groot zijn als de problemen waar we voor staan.”
“Bij Milieudefensie kan ik doen waar ik goed in ben en meebouwen aan de oplossingen.”
“Ik vind het super inspirerend om deel uit te maken van en mee te bouwen aan een verandermacht van mensen uit het hele land.”
Sinds een jaar ben ik actief in de klimaatbeweging, onder meer bij JMA, de jongerenafdeling van Milieudefensie. Je werkt daar samen met mensen van heel diverse achtergronden: Milieudefensie brengt allerlei doelgroepen bij elkaar om samen klimaatverandering tegen te gaan. Je krijgt er de ruimte om zelf je eigen rol te vinden in die beweging. Dat vind ik mooi. Ik voel me thuis bij Milieudefensie.
Loading...