english

Gezocht: Mobilisator (vrijwillig)

Vind jij het leuk om mensen enthousiast te maken? En wil je de komende 12 maanden meehelpen aan het groot maken van manifestaties en demonstraties tegen klimaatverandering? Dan zoeken we jou! Geen ervaring? Geen probleem!

Mobilisator

Wij hebben een groots plan. Met jouw hulp maken we van klimaat het belangrijkste thema bij de volgende verkiezingen. In de aanloop naar een cruciale VN Klimaattop (oktober 2020) en de verkiezingen (maart 2021) gaan we de straat op. Onze eis aan de politiek: pak de klimaatcrisis op een snelle en eerlijke manier aan.

We willen meer mensen dan ooit de straat op krijgen, en jij kunt daarin een belangrijke rol spelen. We zoeken in elke gemeente in Nederland een Milieudefensie Mobilisator. Jij wordt de persoon die het lokale netwerk uitbouwt, posters en flyers verspreidt en mobilisatie-activiteiten organiseert. Waar mogelijk, werk je samen met het lokale Operatie Klimaat-team.

Wie ben jij?

  • Je maakt mensen enthousiast;
  • je steunt onze visie op klimaatrechtvaardigheid;
  • je hebt al contact of legt makkelijk contacten met andere sociale en maatschappelijke bewegingen in jouw woonplaats;
  • je bent in oktober en november 2020 en februari en maart 2021 minimaal 4 uur per week beschikbaar;
  • je bent een teamspeler en kan een team om je heen verzamelen.

Wat we jou bieden:

  • De kans om mee te werken aan een campagne die Nederland gaat veranderen;
  • training, coaching en ondersteuning door het organizersteam;
  • onkostenvergoeding voor reiskosten, beltegoed etc.;
  • heel veel gezelligheid en lol.

Geïnteresseerd?

Enthousiast geworden? Stuur dan zo snel mogelijk een motivatiebrief (max. 1 A4) en je cv naar doe.mee@milieudefensie.nl o.v.v. Sollicitatie Mobilisator. We nemen contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen!

Meer informatie?

Heb je vragen over deze vacature? Mail deze dan naar doe.mee@milieudefensie.nl Of bel naar 020 5507 300 en vraag naar Florine Keus of Bruno Lauteslager. Meer weten over Operatie Klimaat? Hier lees je meer over onze campagne.

Laat je inspireren

“Ik werk samen met honderden Nederlanders die in hun vrije tijd alles geven om te bouwen aan oplossingen. Super inspirerend!”
“Ik word actief ondersteund om mijn talenten verder te ontwikkelen. En ik krijg de ruimte om samen met collega’s zelf ideeën uit te werken.”
“Bij Milieudefensie pakken we de problemen echt bij de wortel aan. En we zoeken naar inspirerende oplossingen die minstens zo groot zijn als de problemen waar we voor staan.”
“Bij Milieudefensie kan ik doen waar ik goed in ben en meebouwen aan de oplossingen.”
“Ik vind het super inspirerend om deel uit te maken van en mee te bouwen aan een verandermacht van mensen uit het hele land.”
Sinds een jaar ben ik actief in de klimaatbeweging, onder meer bij JMA, de jongerenafdeling van Milieudefensie. Je werkt daar samen met mensen van heel diverse achtergronden: Milieudefensie brengt allerlei doelgroepen bij elkaar om samen klimaatverandering tegen te gaan. Je krijgt er de ruimte om zelf je eigen rol te vinden in die beweging. Dat vind ik mooi. Ik voel me thuis bij Milieudefensie.
Loading...