english

Milieudefensie is uitgegroeid tot de meest invloedrijke klimaatorganisatie van Nederland. Ook in coronatijd groeien we enorm. Inmiddels hebben we meer dan 100.000 leden en zijn er ruim 200.000 veranderaars actief. Ben je benieuwd wat we het afgelopen jaar samen bereikt hebben? Je leest het in ons jaarverslag.

Door het hele land zetten veranderaars zich in voor het klimaat. In deze video vertellen Henny, Armelle, Aimy, Dorry, Jessica, Herman, Rob en Léonie wat ze doen voor het klimaat en waarom. Dankzij hen en alle andere veranderaars is 2020 voor Milieudefensie een ongekend succesvol jaar geweest. Heel erg bedankt!

Jaarverslag 2020

2020 was het jaar waarin we Shell ter verantwoording hebben geroepen. En met succes. Onze rechtszaken hebben consequenties voor alle grote vervuilers. Wij zetten een duurzaam herstel van ons land op de kaart en klimaat op 1 bij de politiek. Wie klimaatrechtvaardigheid zegt denkt automatisch aan Milieudefensie.

Nieuwsgierig geworden naar al onze hoogtepunten? Lees ons jaarverslag 2020

 

Jaarverslag op papier?

We hebben een online jaarverslag. Wil je toch liever een papieren versie? Bel dan naar 020 6262 620 of mail naar service@milieudefensie.nl en wij sturen het je gratis toe.

Meer over Milieudefensie

Loading...