Ons verhaal

Fotowedstrijd Eerlijk Omschakelen

Fotowedstrijd Eerlijk Omschakelen

30 juni 2017

Hou je van fotograferen en heb je je hart op de groene plaats? Pak dan je camera en doe mee met onze fotowedstrijd over Eerlijk Omschakelen.

Wat verstaan we onder Eerlijk Omschakelen?

Klimaatverandering lijkt ver van ons bed maar het gaat ons allemaal aan: in ons werk, ons huis, ons eten en onze omgeving maken we keuzes die invloed hebben op het klimaat. Het stoppen van klimaatverandering is de grootste uitdaging van onze tijd. Om dat voor elkaar te krijgen hebben we iedereen nodig: bedrijven én burgers, rijk én arm, woningbezitters én huurders.

Samen schakelen we eerlijk om naar een duurzame samenleving: met duurzame energie, gezond en eerlijk voedsel en schoon vervoer. Dat lukt alleen als we de stijgende kosten eerlijk delen en groene alternatieven bereikbaar maken voor iedereen.

Stuur je foto in!

Wij zijn benieuwd naar creatieve initiatieven en slimme uitvindingen die laten zien hoe eerlijk omschakelen er concreet uitziet bij jou in de buurt. Leg dat vast in een inspirerend beeld. We zien graag mensen op de foto dus zorg dat er minimaal een persoon te zien is.

Stuur je digitale foto voor 10 oktober 2017 naar en vertel in maximaal 5 zinnen waar je foto over gaat. De winnaars krijgen voor eind oktober bericht.

1ste prijs: Overnachting Biotel 1ste prijs:
Een overnachting met biologisch ontbijt voor twee personen in het Biotel op de biologische boerderij van de familie Arink in Lievelde.

2de prijs:
Een lunch voor twee personen bij een biologisch en/of vegetarisch restaurant bij jou in de buurt.

3de prijs:
Een biologisch verwenpakket uit de winkel van Milieudefensie.