Duurzaam door de stad

Actievoorwaarden

05 december 2016

Organisator: Milieudefensie
Actie: petitie duurzaam door de stad

Op de actie zijn de actievoorwaarden van toepassing. Door aan de actie deel te nemen, aanvaardt de deelnemer de toepasselijkheid van de actievoorwaarden en verklaart de deelnemer zich akkoord met de inhoud van de actievoorwaarden.
Meedoen aan deze actie kost de deelnemer niets. Bezoekers worden in staat gesteld een petitie te tekenen, de oproep via sociale media te verspreiden en de campagne te steunen met een donatie.

Onder deelname aan deze campagne wordt verstaan het tekenen van de petitie (met naam, e-mail, postcode en optioneel het telefoonnummer) en/ of het doen van een donatie via deze actiesite. De persoonsgegevens die hierbij worden achtergelaten worden vastgelegd in de donateursadministratie van Milieudefensie. Deze gegevens zullen vertrouwelijk en conform de wet bescherming persoonsgegevens worden behandeld.

Deelnemers aan de actie worden over het verloop van de campagne geïnformeerd per e-mail, telefoon en post. De deelnemers wordt gevraagd nog meer in actie te komen voor deze en andere campagnes van Milieudefensie. De deelnemer geeft de organisator toestemming via e-mail en telefoon te informeren over acties en campagnes en/of om de deelnemer te vragen donateur te worden.

Afmelden voor de e-mails kan door te klikken op de afmeldlink die in elke e-mail wordt verzonden. De afmelding wordt direct verwerkt. Er wordt alleen telefonisch contact opgenomen met de deelnemers die zelf hun telefoonnummer bekend hebben gemaakt aan Milieudefensie. Afmelden voor het telefoongesprek kan direct tijdens het telefoongesprek of via onze Servicelijn 020 6262 620 (ma-do van 09.30 tot 16.30 uur).