english

Milieudefensie Uden-Heesch

Ook in je eigen woonplaats kun je bouwen aan een eerlijk en duurzaam Nederland. Daarom pakken in het hele land Milieudefensie afdelingen milieuproblemen in hun buurt aan. Ook in Uden-Heesch is een lokale afdeling van Milieudefensie actief.

Wie zijn we

Welkom op de pagina van Miliedefensie Uden-Heesch. We zijn een groep van 3 enthousiaste vrijwilligers. Wij houden ons bezig met diverse thema's in onze regio, maar vooral met de thema's bomenkap en bio-industrie.

Wat doen we

We organiseren verschillende lokale acties. Zo hebben we een protestbos geplant tegen de aanleg van het industrieterrein Waalboss. Ook voeren we actie tegen bomenkap. In overleg met de gemeente worden bomen nu niet gekapt maar zo veel mogelijk herplant. Tenslotte ondersteunen we verschillende landelijke acties, zoals de Gezonde Lucht-campagne van de landelijke vereniging.

Agenda

Op zondag 5 augustus organiseren wij een werk / discussie dag op Atoomvrijstraat Volkel. We praten over acties tegen kernwaperns, want in 2023 komen de nieuwe kernwapens naar Volkel. Verder maken we plannen in verband met het 40 jarig bestaan van Milieudefensie Uden-Heesch. Je kan worden opgehaald bij station Oss Centraal. Laat ons even waten als je hiervan gebruik wilt maken.

Doe mee

Menskracht is altijd welkom om te helpen bij stands en bij landelijke campagnes. Heb je zin om je actief in te zetten voor groen, natuur en milieu in onze omgeving? Meld je bij ons aan! Stuur een mail naar uden@milieudefensie.nl en wij nemen contact met je op.  Giften zijn welkom om onze acties mogelijk te maken. Je kan doneren via NL80 TRIO 03904 73456 ter attentie van VMD. Uden.

Loading...