english

Milieudefensie Hoeksche Waard

Ook in je eigen woonplaats kun je bouwen aan een eerlijk en duurzaam Nederland. Daarom pakken in het hele land Milieudefensie afdelingen milieuproblemen in hun buurt aan. Ook in de Hoeksche Waard is een lokale afdeling van Milieudefensie actief.

Wie zijn we

Milieudefensie Hoeksche Waard is sinds 2014 actief in Oud-Beijerland, Zuid-Beijerland, Strijen en omgeving. We willen dat alle elektriciteit in de Hoeksche Waard lokaal wordt opgewekt. Dat kan bijvoorbeeld door middel van zonnepanelen en windmolens.

Wat doen we

Wij zijn vooral actief op het thema energie. Zo zetten we ons in voor straatlantaarns met zuinige LED-lampen op zonne-energie. In samenwerking met Hoekschewaard Duurzaam is het ons doel een zonnekrachtcentrale te realiseren in de Hoeksche Waard. Ook willen wij schoolbesturen informeren over de voordelen van zonnepanelen.

Doe mee

We zijn altijd op zoek naar mensen die zich willen inzetten voor groen, natuur en milieu in onze omgeving. Heb jij groene plannen voor de Hoeksche Waard? Stuur een mail naar hoekschewaard@milieudefensie.nl en we nemen contact met je op.

Loading...