Milieudefensie Geldrop-Mierlo

Ook in je eigen woonplaats kun je bouwen aan een eerlijk en duurzaam Nederland. Daarom pakken in het hele land Milieudefensie afdelingen milieuproblemen in hun buurt aan. Ook in Geldrop-Mierlo is een lokale afdeling van Milieudefensie actief.

Wie zijn we

Milieudefensie Geldrop-Mierlo is een lokale afdeling van de vereniging Milieudefensie. Ook in Geldrop-Mierlo wil Milieudefensie mee helpen om iedereen op aarde een goed en gezond leven te geven. Nu en in de toekomst. We willen niet meer van de aarde vragen dan zij kan geven. En we willen de opbrengsten eerlijk verdelen.

Wat doen we

We doen dit door middel van ludieke acties en het geven van voorlichting. Ook brengen we misstanden aan het licht. Op deze manier willen wij burgers en de lokale overheid aansporen om in actie te komen. Voor een beter milieu, en voor een duurzame, plaatselijke economie.

Hiervoor werken wij samen met andere maatschappelijke organisaties, zoals:

  • FNV
  • IVN
  • Milieu Centraal

We zitten samen met een aantal andere groepen in het Milieuplatform Geldrop-Mierlo. Samen met het gemeentebestuur kijken we hoe we duurzaamheidsprojecten vorm kunnen geven.

Verder publiceren wij regelmatig een artikel in Middenstandsbelangen en organiseren wij elk jaar de Andere Mert. Ook steunen wij de landelijke acties van Milieudefensie.

Doe mee

Wil je ook vrijwilliger worden bij Milieudefensie Geldrop-Mierlo? Dat kan!
Mail naar geldrop-mierlo@milieudefensie.nl en wij nemen contact met je op.

Loading...