Lokaal

Welkom op de site van Milieudefensie Delft

Bieslanddagen

Welkom op de site van Milieudefensie Delft

14 februari 2011

Milieudefensie Delft richt zich vooral op het thema Voedsel(verspilling). We organiseerden Taste the Waste-maaltijden en een Food Waste Competition voor studenten. En we hebben de soep-kliko, waarmee we diverse manifestaties langsgaan met Taste-the-waste-soep; dat is soep gemaakt van groenten die anders weggegooid zouden zijn. In 2017 besteedden we ook speciale aandacht aan energiezuinig koken met wonderbags.

 

Milieudefensie Delft doet daarnaast mee aan landelijke campagnes van Milieudefensie, zoals in 2018 de 'Luchtwacht' (voor schone lucht)  en 'allemaal lokaal' (voor lokaal veevoer), en we organiseren ook lokale activiteiten. We zijn mede-initiatiefnemer van het Delftse Repaircafé (januari 2012). Milieudefensie Delft is aanwezig op activiteiten als Bieslanddagen, Foodfestival, Lentefair van Duurzaamheidscentrum De Papaver. 

Vrijwilligers en geïnteresseerden

Wilt u Milieudefensie Delft helpen door Taste-the-waste-soep uit te delen op activiteiten, mee te helpen aan de Luchtwachtcampagne of te helpen bij de pr, dan bent u zeer welkom! Ook als u maar een paar uurtjes per jaar beschikbaar bent kunnen wij uw hulp goed gebruiken. Kijk ook eens bij 'over ons'.

Lijkt het u leuk om als vrijwilliger mee te werken of heeft u suggesties over lokale milieuproblemen waar wij ons op kunnen richten, stuur t dan een mail.

 

Kwartaal- nieuwsbrief Milieudefensie Delft

Vul je e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
voornaam/voorletter:
achternaam:
organisatie:
Inschrijven Uitschrijven