Nieuws

Ook voor een klimaatrobuust en volledig toegankelijk Stadsblokken-Meinerswijk? Steun onze crowdfuningsactie

Ook voor een klimaatrobuust en volledig toegankelijk Stadsblokken-Meinerswijk? Steun onze crowdfuningsactie

17 maart 2018

Samen met Kloppend Stadshart en vele anderen willen we bebouwing in de Arnhemse uiterwaard tegenhouden. Hiervoor hebben we € 35.000 nodig. Vind jij bouwen in de uiterwaard ook bizar? Dan vragen we je financiële steun zodat we procedures kunnen voeren. Klik hier om te doneren voor een klimaatrobuust en volledig toegankelijk Meinerswijk-Stadsblokken!

Stadsblokken-Meinerswijk een uniek ruig uiterwaarden gebied van 300 ha in het centrum van Arnhem. Stap voor stap wordt het aantrekkelijker voor iedereen. Precies zoals afgesproken in een groots en uniek participatieproces. Met een historische en een moderne scheepswerf, grote en kleine evenementen en stiltegebieden met bijzondere flora en fauna. Stichting Kloppend Stadshart heeft een plan klaarliggen om dit verder vorm te geven.

Projectontwikkelaar KWP wil in de uiterwaard een woonwijk bouwen met flats en villa’s. De gemeente Arnhem werkt hieraan mee. Wie denkt er aan het bouwen van een woonwijk in de uiterwaard? Wie laat zo zijn burgers in de kou staan? De bouwplannen willen we tegenhouden door te procederen tegen het bestemmingsplan, de waterwet vergunning en andere vergunningen. Hiervoor hebben we € 35.000 nodig. Vind jij bouwen in de uiterwaard ook bizar? Dan vragen we je financiële steun zodat we procedures kunnen voeren. Klik hier om te doneren voor een klimaatbestendig en volledig toegankelijk Meinerswijk-Stadsblokken!