Leden

Praat mee tijdens de ALV op 9 december

Praat mee tijdens de ALV op 9 december

27 november 2016

Kom je op zaterdag 9 december 2017 van 10.30 tot 13.30 naar de Algemene Ledenvergadering van Milieudefensie in Utrecht? Praat mee over ons beleid, hoor meer over onze campagneplannen en de impact van bewegingsopbouw, kijk tijdens de lunch naar een boeiende film en sluit om 15 uur aan bij het middagprogramma Het Groene Forum.

Op de voorlopige agenda staan de campagneplannen voor 2018 en de Begroting voor 2018. Verder geeft directeur Donald Pols een presentatie over de impact van bewegingsopbouw. Ook vinden er verkiezingen plaats voor een algemeen bestuurslid/secretaris en een jongeren- bestuurslid.

Na de ALV  kun je genieten van een biologische, vegetarische en/of veganistische lunch. Tijdens de lunch kun je kijken naar de documentaire:

Boeren met Toekomst

De afgelopen maanden zijn boeren John Arink, David Jansen en Andre Jurrius gefilmd voor de documentaire ‘Boeren met Toekomst’. Zij vertellen over hun bedrijf en delen hun visie over de toekomst van ons voedsel en van het boeren. Hoe kunnen we ons voedsel verduurzamen van producent tot bord? Tijdens de lunch na de ALV kun je kijken naar deze boeiende documentaire die Yara Hannema in opdracht van Milieudefensie heeft gemaakt.

Hieronder kun je alvast de trailer bekijken.

Om 15.00 begint het middagprogramma Het Groene Forum met een discussie over de volgende stelling: Vakbond en milieubeweging: tegenstanders of bondgenoten?
Tijdens Het Groene Forum verkennen we de relatie tussen de vakbond en de milieubeweging. Kitty Jong, vicevoorzitter van de FNV en Donald Pols gaan met elkaar en de zaal in gesprek.

  • Kunnen de vakbond en de milieubeweging elkaar versterken of zitten ze elkaar juist in de weg?
  • Wat zijn gemeenschappelijke belangen? Is samenwerking nuttig, misschien zelfs noodzakelijk?
  • En hoe zou die samenwerking er dan uit kunnen zien?

Kom ook en praat mee. Ook als je geen lid bent van Milieudefensie ben je van harte welkom.
Het Groene Forum vindt plaats van 15.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis

Aanmelden ALV en Het Groene Forum

Aanmelden voor de Algemene Ledenvergadering (alleen voor leden) en/of de lunch en Het Groene Forum kan op de volgende manieren:

  • via de aanmeldknop hieronder
  • bij onze Servicelijn via telefoonnummer 020-6262620
  • per mail:
  • of per post: Vereniging Milieudefensie, t.a.v. de Servicelijn, Postbus 19199, 1000 GD Amsterdam.


De agenda, de stukken en de routebeschrijving ontvang je uiterlijk 2 weken voor de ALV. Wij hopen je op 9 december in Utrecht te mogen begroeten.

 

Meld je nu aan voor de ALV en/of het Groene Forum