english

Wat jij kan doen tegen Shell

Kom 5 april naar Den Haag om de dagvaarding aan te bieden. Inmiddels hebben zich ruim 17000 en 6 organisaties als mede-eiser aangemeld. Je kunt je niet meer aanmelden als mede-eiser. Het enige wat ons nog te doen staat is de dagvaarding aanbieden bij Shell en dat doen we 5 april 0m 15:00 in Den Haag.

Kom 5 april naar Den Haag

Op vrijdag 5 april om 15:00 verzamelen we ons op het Malieveld in Den Haag, om daarna de dagvaarding aan te bieden bij Shell. Via de rechter willen we Shell, de grootste vervuiler van Nederland, dwingen een duurzame koers te volgen. Jij kunt bij een uniek moment aanwezig zijn en met ons de dagvaarding persoonlijk overhandigen. Dat wil je toch niet missen?

Ja ik kom

Word apptivist

Als apptivist ontvang je regelmatig via whatsapp een oproep om mee te doen met een online actie. Zo kunnen we bijvoorbeeld met honderden tegelijk een tweet naar een minister of naar de CEO van Shell sturen en de druk opvoeren.  Ook apptivist worden? Stuur KLIMAAT AAN naar 06 - 13 65 27 47.

Meer weten?

Wil je nog meer informatie over hoe je actief kunt worden? Of heb je suggesties voor ons team? Stuur een mail naar ookjouwzaak@milieudefensie.nl of bel naar 020 -6262 620 .

Loading...