english

Waarom wil jij eerlijk klimaatbeleid in het regeerakkoord?

We hebben geen tijd meer te verliezen. Het nieuwe kabinet is het laatste kabinet dat nog kan voorkomen dat de klimaatcrisis uit de hand loopt. Hier vertellen mensen waarom eerlijk klimaatbeleid nu topprioriteit moet krijgen.

Advertentie-actie ‘Klimaat op 1’

De mensen die je hieronder ziet, doen allemaal mee met onze advertentie-actie ‘Klimaat op 1’. Doel is om samen met crowdfunders zoveel mogelijk advertentieruimte in te kopen in landelijke kranten. Daarin zetten we luid en duidelijk onze boodschap aan de politiek: zet eerlijk klimaatbeleid in het regeerakkoord.

Het gaat om de toekomst van onze kinderen

Crowdfunders van de advertentie-actie mochten ook hun portretfoto insturen. Die worden in de advertentie vertoond. Zo laten we zien hoe ontzettend veel mensen eerlijk klimaatbeleid willen. En hoeveel mensen zich zorgen maken over de toekomst van onze kinderen. Nu is de politiek aan zet.

Doe ook mee en vertel ons jouw verhaal

Wil jij ook jouw verhaal delen? Leuk! Stuur dan een mailtje naar crowdfunding@milieudefensie.nl. Je ontvangt daarna vanzelf een antwoord met instructies voor het insturen van jouw verhaal. Samen maken we impact.

Loading...