english

Kom naar een bijeenkomst over het Klimaatakkoord

Milieudefensie organiseert meerdere bijeenkomsten in het land die allemaal geheel of gedeeltelijk in het teken staan van het Nederlands Klimaatakkoord. Kom je ook?

Utrecht - 9 juni - Centraal Museum - 14 tot 17 uur
Utrecht - 16 juni - Centrum voor de Kunsten - 14 tot 17 uur
Utrecht - 22 september - Metaal Kathedraal - 14 tot 23 uur

Er zijn meer bijeenkomsten in voorbereiding. O.a. met aandacht voor de verwarming van onze huizen (van het gas af), en een speciale bijeenkomst voor jongeren georganiseerd door onze jongerenorganisatie JMA. Daarover later meer.

Utrecht - 9 juni - Centraal Museum - 14 tot 17 uur

Het middagprogramma van onze Algemene Ledenvergadering staat helemaal in het teken van het Nederlands Klimaatakkoord. Het middagprogramma staat open voor iedereen (dus je bent ook van harte welkom als je niet lid bent). De toegang is gratis.

Directeur Donald Pols van Milieudefensie vertelt over onze rol bij de onderhandelingen over het Nederlands Klimaatakkoord. Milieudefensie is een van de partijen die aan tafel zit. Ons doel? Een eerlijk Klimaatakkoord. Zodat alle Nederlanders mee kunnen doen en klimaatverandering zo snel mogelijk stopt.

Donald beantwoordt vragen en gaat in gesprek met de aanwezigen. Milieudefensie is benieuwd naar jouw mening en ideeën. Kom je ook? Meld je nu aan!

^ Terug omhoog

Utrecht - 16 juni - Centrum voor de Kunsten 14 tot 17 uur

Wat heeft de luchtkwaliteit precies met klimaatverandering te maken? En wat kunnen we doen om het Klimaatakkoord eerlijk te maken en onze luchtkwaliteit te verbeteren? Kom naar het middagprogramma van de bijeenkomst van de Luchtwachters op zaterdag 16 juni, tussen 15:00- 17:00 uur, in Utrecht. Spreker: Geert Ritsema, wethouder voor duurzame mobiliteit namens de SP (en vroeger campagneleider bij Milieudefensie).
Noteer datum en tijd alvast in je agenda. Aanmelden kan binnenkort op deze plek.

^ Terug omhoog

Utrecht - 22 september - Metaal Kathedraal - 14 tot 23 uur

Op zaterdag 22 september vindt de tweede editie van het Klimaatfestival plaats, georganiseerd door Milieudefensie. Er is van alles te doen. Natuurlijk staan we ook stil bij het Klimaatakkoord. Meer informatie volgt!
Kom hier alvast in de stemming en noteer de datum in je agenda!

^ Terug omhoog

Kom naar een bijeenkomst

Wil jij meepraten en meedenken over een eerlijk klimaatakkoord? Wil je iets doen? Kom dan naar een van de bijeenkomsten in het land

Loading...