english

Milieudefensie – There is NO planet B

Vind jij ook dat we zuinig met onze aarde om moeten gaan? Maak je roep om een eerlijke en duurzame wereld zichtbaar door ons 'There is NO planet B' T-shirt te dragen.

NPLlogo2013RGB200.png

Met onze spraakmakende campagnes schudden we overheden, banken en grote (inter)nationale bedrijven wakker om betere keuzes te maken voor een schoner klimaat.

Zoals de Klimaatmars in Amsterdam waar 40.000 mensen hun stem voor de toekomst lieten horen.

Ons T-shirt is gemaakt van Neutral gecertificeerd biologisch katoen, verantwoord geproduceerd met gebruik van schone energiebronnen. Met de aankoop draag je bij aan een eerlijk inkomen van katoenboeren. Speciaal voor jou van € 14,95 voor € 9,95.

Deze aanbieding is speciaal voor deelnemers van de Nationale Postcode Loterij. Hij is geldig tot en met 31 december 2020, niet in combinatie met andere aanbiedingen.

Zorg voor elkaar en de toekomst

Het gaat nu maar om 1 ding: het oplossen van de coronacrisis. Samen kunnen we deze crisis aan. Toch is het verstandig om ook alvast vooruit te kijken: naar de economische crisis en de klimaatcrisis. Want hoe willen we verder? Door nu naar de toekomst te kijken, komen we hier samen beter uit.

Loading...