english

Milieudefensie – There is NO planet B

Vind jij ook dat we zuinig met onze aarde om moeten gaan? Maak je roep om een eerlijke en duurzame wereld zichtbaar door ons 'There is NO planet B' T-shirt te dragen.

NPLlogo2013RGB200.png

Met onze spraakmakende campagnes schudden we overheden, banken en grote (inter)nationale bedrijven wakker om betere keuzes te maken voor een schoner klimaat.

Zoals de Klimaatmars in Amsterdam waar 40.000 mensen hun stem voor de toekomst lieten horen.

Ons T-shirt is gemaakt van Neutral gecertificeerd biologisch katoen, verantwoord geproduceerd met gebruik van schone energiebronnen. Met de aankoop draag je bij aan een eerlijk inkomen van katoenboeren. Speciaal voor jou van € 14,95 voor € 9,95.

Deze aanbieding is speciaal voor deelnemers van de Nationale Postcode Loterij. Hij is geldig tot en met 31 december 2020, niet in combinatie met andere aanbiedingen.

Help ons de rechtszaak van de eeuw te winnen

Ondanks de klimaatcrisis blijft Shell doorgaan met vervuilen. Dat moet stoppen. Daarom klagen we Shell aan. In december begint onze rechtszaak. Wij nemen het op tegen een van de machtigste bedrijven ter wereld, daarom hebben we jouw hulp nodig. Help ons met wat je kan missen. Doe je mee?

Loading...