english
Jun 22

Trainingsdag : Geld naar Groene oplossingen

Kantoor Milieudefensie, Amsterdam

22 juni 2019 10:00 - 17:00

Was je bij ons succesvolle trainingsweekend voor de campagne Geld naar groene oplossingen afgelopen mei? Ook als je er niet was, het vervolg op dit trainingsweekend wil je niet missen. Dus zorg dat je erbij bent!

Wat gaan we doen

Je krijgt deze dag de laatste stand van zaken te horen over onze campagne Geld naar groene oplossingen. We werken de campagnestrategieën die we tijdens het trainingsweekend hebben ontwikkeld verder uit. Dat doe je samen met je eigen team. Of je sluit je aan bij een van de teams die tijdens het weekend zijn ontstaan.

Stoomcursus voor nieuwkomers

Was je niet bij het trainingsweekend, maar wil je er nu wel graag bij zijn? Dat kan! Wij bieden je een stoomcursus aan, zodat je binnen no-time helemaal op de hoogte bent van deze campagne. Misschien wil je je zelfs wel aansluiten bij één van de campagneteams die actief zijn in het land?

Praktische informatie

De terugkomdag vindt plaats op zaterdag 22 juni van 10:00 uur tot 17:00 uur op het kantoor van Milieudefensie: Nieuwe Looiersstraat 31 in Amsterdam. Het programma van deze dag delen we uiterlijk een week van tevoren met je.

Wij zorgen voor een lekkere vegetarische lunch (met vegan opties).

Vragen?

Met al je vragen over deze dag kan je terecht bij Eefje Hendriks
We zien je graag de 22e!

22

22 juni 2019

Tijd : 10:00 - 17:00

Kantoor Milieudefensie, Amsterdam

Loading...