english
Jun 2

Fair Future Dag: successen vieren en plannen maken

Utrecht

02 juni 2018 00:00 - 23:59

Zaterdag 2 juni organiseren we een interactieve dag in Utrecht. De dag is speciaal bedoeld voor iedereen die al actief is in de Fair Future beweging, maar natuurlijk ook voor iedereen die dat wil worden!

Samen gaan we vervuilende bedrijven bewegen om óók mee te doen om gevaarlijke klimaatverandering tegen te gaan. Op deze dag ontmoet je iedereen uit de hele beweging (weer), werpen we een terugblik op succes en lessen binnen de campagne tot nu toe en gaan we plannen maken voor de komende tijd. Daarnaast zullen we ook spreken over het Klimaat- en Energieakkoord waar op dit moment over onderhandeld wordt.

Waarom

We doen allemaal ons best om klimaatverandering te stoppen. Maar grote bedrijven, zoals Shell, dragen het meest bij aan klimaatverandering en betalen het minst mee aan de oplossingen. Dat niet alleen: internationaal opererende bedrijven komen te vaak weg met grootschalige milieuvervuiling, illegale boskap en schending van mensenrechten. De tijd dringt. We moeten nu in actie komen.

Samen met mensen uit het hele land, Jongeren Milieu Actief en Milieudefensie bouwen we aan de Fair Future beweging, een beweging die vervuilende bedrijven oproept mee te doen aan klimaatoplossingen. We lanceren campagnes waarmee we samen echt impact kunnen maken tegen de macht van vervuilende bedrijven. Stap 1: de Klimaatzaak tegen Shell.

Programma:

  • Kennismaken
  • Terugblik op de successen en lessen binnen de campagne tot nu toe
  • Lunch
  • Plannen voor de komende tijd maken
  • Gesprek over het Klimaat- en Energieakkoord en de rol van grote bedrijven daarin
  • Drankjes

Aanmelden

Meld je via aan voor de Fair Future Dag op 2 juni via het online formulier.

Deelname is gratis. De dag is inclusief lunch en een drankje achteraf. Voor vragen, mail fairfuture@milieudefensie.nl of bel 020 5507300 en vraag naar Merle of Merel.

Word mede-eiser in onze klimaatzaak tegen Shell: http://bit.ly/2vi0KJQ

2

02 juni 2018

Tijd : 00:00 - 23:59

Utrecht

Loading...