english

Programma Klimaatnacht

Na het succes van de Klimaatmars is het tijd voor de Klimaatnacht op 7 juni. De Klimaatnacht wordt een avond vol met klimaathelden, klimaathumor, klimaatdrammers, klimaaterkenners, klimaatstakers en klimaatdoeners. Hier vind je het programma.

Jelmer Mommers

Jelmer Mommers portret

Jelmer Mommers presenteert tijdens de Klimaatnacht zijn boek Hoe gaan we dit uitleggen - Onze toekomst op een steeds warmere aarde. Jelmer Mommers (1987) schrijft voor De Correspondent over klimaatverandering en duurzaamheid. Zijn journalistieke onderzoek naar Shell ging de wereld over. Met zijn boek brengt hij de nuance en hoop terug in het klimaatdebat. Tijdens de Klimaatnacht is het boek van Jelmer verkrijgbaar.

De Speld LIVE

Speld-Live-e1478206103169.png

Je kent De Speld uiteraard van messcherpe analyses en betrouwbaar nieuws. Met De Speld LIVE komt een ontregelende sensatie naar de Klimaatnacht. We ontvangen berichten uit de buitenwereld, presenteren de nieuwste onderzoeksresultaten en doen iets met kwark. De Speld LIVE is speciaal voor de Klimaatnacht one-size-fits-all gemaakt.

Klimaathelden

Ken jij ze? Mensen zoals jij en ik die zich inzetten voor gezonde lucht, eerlijk eten en gasvrij wonen. Drie van deze toppers stellen we graag aan je voor tijdens de Klimaatnacht. Groningse activist Nettie Klompsma, kippenboer David Janssen en scholier Lisa vertellen hoe zij zich op hun manier inzetten voor een eerlijke en duurzame toekomst.

Onthulling landelijke actie

Milieudefensie bouwt aan een brede beweging van mensen die zich inzetten voor het klimaat. Mensen zoals jij, die niet wachten op elkaar of een overheid. Alle acties, klein en groot, versterken elkaar. Dus ook jij als individu kan het verschil maken. Tijdens de Klimaatnacht vertellen we je hoe we elkaar gaan versterken, met een nieuwe landelijke campagne. En hoe je direct aan de slag kan in jouw eigen buurt. Doe je mee?

Tickets reserveren

Praktisch

7 juni 2019
19.30 uur zaal open / 20.00 uur aanvang
22.00 uur einde programma / start borrel
Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, Amsterdam
Route

Wil je meer weten?

Loading...