Oct 27

Overhandig jouw kaartje aan Shell

Hoofdkantoor Shell, Den Haag

27 oktober 2022 12:00 - 13:30

Het vonnis in onze Klimaatzaak tegen Shell is helder: de uitstoot van het bedrijf moet in 2030 met bijna de helft omlaag. Maar in plaats van het vonnis uit te voeren, gaat Shell in hoger beroep. Daarom hebben wij post voor Shell. Help je mee bezorgen?

Shell brengt mensenlevens in gevaar...

"Shell brengt mensenlevens in gevaar, doordat het klimaatverandering veroorzaakt." Zo oordeelde de rechter in de Klimaatzaak. Mensen die wonen in het globale zuiden zijn nu al slachtoffer van de klimaatcrisis. Hun oogsten mislukken door extreme droogte of overstromingen. Sommigen raken hun huis kwijt door bosbranden of hevige stormen.

Post voor Shell

Shell is verantwoordelijk voor ongeveer 3% van alle uitstoot wereldwijd. Daardoor kan een bedrijf als Shell een groot verschil maken voor het klimaat.

Toch nemen de bestuursleden van Shell nog geen verantwoordelijkheid. Daarom bezorgen wij ze donderdagmiddag 27 oktober duizenden kaartjes. Om ze te herinneren aan hun plicht, ondertekend door veranderaars zoals jij. Wil jij ook kaartjes aan Shell bezorgen? Dat kan! Meld je aan voor deze actie!

Praktische info

Datum: donderdag 27 oktober
Tijd: 12:00 uur tot 13:30 uur
Locatie: Hoofdkantoor van Shell, Carel van Bylandtlaan 16, Den Haag

Laat ons weten dat je komt, meld je aan

Geef tegengas: stuur Shell een sms

Shell moet van de rechter zijn uitstoot met 45% verminderen in 2030. Toch wil Shell vanaf 2024 boren naar gas in de Waddenzee. Samen met de Waddenvereniging zorgen we dat dit niet gebeurt. Geef ook tegengas en stuur Shell een sms!

27

27 oktober 2022 12:00 - 13:30

Tijd : 12:00 - 13:30

Hoofdkantoor Shell, Den Haag

Loading...