english
Jun 5

Meld je nu vast aan voor ons ledencongres (ALV)

05 juni 2021 10:00 - 13:00

Op zaterdag 5 juni organiseren wij ons halfjaarlijkse ledencongres. Deze is voor de 3e keer op rij online. We hadden je graag weer in levende lijve ontmoet, maar er is nog geen zicht op versoepelingen van de coronamaatregelen. Gelukkig zijn onze online congressen ook leuk en goed bezocht! We gaan er weer een inspirerende ochtend van maken. Ben jij er ook bij?

Meld je nu vast aan!

Ook dit keer dus weer een online congres via een livestream. Alle leden krijgen 2 weken van tevoren een mail met een uitnodiging om te kunnen stemmen. Onder andere over ons jaarverslag. Wil je liever op papier stemmen? Neem dan contact op met onze Servicelijn Tel. 020 626 26 20

Wat gaan we doen?

Op dit moment werken we nog hard aan een inspirerend programma, waarin we de onderdelen van de algemene ledenvergadering afwisselen met muziek, lezingen en workshops. Samen met jou kijken we waar we nu staan als we het hebben over een klimaatrechtvaardige samenleving.

En natuurlijk hebben we het over onze klimaatzaak tegen Shell, waarvan we eind mei de uitspraak verwachten. Ook kijken we graag vooruit naar 2022 en halen we ideeën op om samen nog meer invloed te hebben.

 

· deze velden zijn verplicht.

**Disclaimer**

De gegevens die je hier invult, bewaren we in onze donateursadministratie. We gaan vertrouwelijk met je gegevens om  (zoals bepaald in de Algemene Verordening Gegevensbescherming, AVG). Neem voor vragen of wijzigingen contact op met onze Servicelijn: 020 6262 620 of service@milieudefensie.nl
Lees onze privacybepaling.

Het klimaatmanifest - Voor en door jongeren

De klimaatcrisis stormt op ons af. Maar er gebeurt nog steeds veel te weinig. Het klimaatbeleid bepaalt of jongeren straks nog een toekomst hebben. Daarom zijn Jongeren Milieu Actief en 6 politieke jongerenorganisaties samen in actie gekomen. Samen met Jan Terlouw stelden zij een klimaatmanifest op. Hierin roepen de jongerenorganisaties de grote politieke partijen op om tijdens de formatie te kiezen voor eerlijk en ambitieus klimaatbeleid. Help jij mee?

5

05 juni 2021 10:00 - 13:00

Tijd : 10:00 - 13:00

Loading...