english
Dec 12

Meld je nu vast aan voor ons ledencongres (ALV)

12 december 2020 10:00 - 15:00

Wat een succes was het, ons eerste online ledencongres op 29 augustus. En nu staat er alweer een nieuwe voor de deur. Op 12 december om precies te zijn. Dit keer ook met een ledencongres op locatie voor een kleine groep. Ben jij er ook bij?

Meld je nu vast aan!

We laten je gauw weten wat voor interessant programma we hebben. Wil je er via Zoom bij zijn? Dat is voor iedereen mogelijk! Of wil je liever op locatie in Utrecht meedoen? Vanwege corona is dat slechts voor een kleine groep mogelijk. We bepalen via een loting wie de gelukkigen zijn.

Online discussie-avonden

In de 2 weken voorafgaand aan het congres organiseren we online discussies over de onderwerpen die op de agenda staan. Zodra de discussie-avonden bekend zijn plaatsen we die online. 

Online stemmen vooraf

Ieder lid krijgt via mail of brief het verzoek om te stemmen. Het stemmen vindt plaats in de 2 weken voorafgaand aan het Ledencongres. Op de dag zelf is het niet mogelijk om te stemmen.

 

· deze velden zijn verplicht.

**Disclaimer**

De gegevens die je hier invult, bewaren we in onze donateursadministratie. We gaan vertrouwelijk met je gegevens om  (zoals bepaald in de Algemene Verordening Gegevensbescherming, AVG).
Meld je je aan voor een bestaande Operatie Klimaatgroep? Dan zal de stadsorganizer in jouw woonplaats jouw naam en telefoonnummer ontvangen om contact te maken.
Neem voor vragen of wijzigingen contact op met onze Servicelijn: 020 6262 620 of service@milieudefensie.nl
Lees onze privacybepaling.

Help ons de rechtszaak van de eeuw te winnen

Ondanks de klimaatcrisis blijft Shell doorgaan met vervuilen. Dat moet stoppen. Daarom klagen we Shell aan. In december begint onze rechtszaak. Wij nemen het op tegen een van de machtigste bedrijven ter wereld, daarom hebben we jouw hulp nodig. Help ons met wat je kan missen. Doe je mee?

12

12 december 2020 10:00 - 15:00

Tijd : 10:00 - 15:00

Loading...