english
Dec 11

Meld je nu vast aan voor ons ledencongres (ALV)

11 december 2021 10:00 - 13:00

Op zaterdag 11 december organiseren wij ons halfjaarlijkse ledencongres. Deze keer ook voor een kleine groep op locatie in Utrecht! Daarnaast is ons ledencongres weer online te volgen via zoom. We maken er een inspirerende ochtend van! Kom jij ook?

Wat gaan we doen?

Wil je meer weten over onze plannen rond een klimaatplicht voor bedrijven? Of ben je benieuwd naar ons werk met internationale partners? Kom dan naar ons ledencongres (ALV).

We hebben een inspirerende spreker uitgenodigd. Wie dat is verklappen wij binnenkort! Houd onze website in de gaten voor het volledige programma.

Meld je nu vast aan!

Wil je ons congres online volgen via Zoom? Of liever op locatie in Utrecht? Het aantal plekken op locatie is beperkt. Daarom bepalen we via een loting wie erbij kan zijn in Utrecht. Toegang is volgens de RIVM richtlijnen alleen mogelijk met een geldig Covid19 vaccinatie- of testbewijs.

Je stemt vooraf online

Ieder lid krijgt via de mail het verzoek om te stemmen. Het stemmen vindt weer plaats in de 2 weken voorafgaand aan het ledencongres. Op de dag zelf is het niet mogelijk om te stemmen.

 

· deze velden zijn verplicht.

**Disclaimer**

De gegevens die je hier invult, bewaren we in onze donateursadministratie. We gaan vertrouwelijk met je gegevens om  (zoals bepaald in de Algemene Verordening Gegevensbescherming, AVG).
Neem voor vragen of wijzigingen contact op met onze Servicelijn: 020 6262 620 of service@milieudefensie.nl
Lees onze privacybepaling.

11

11 december 2021 10:00 - 13:00

Tijd : 10:00 - 13:00

Loading...