english
Dec 11

Meld je nu vast aan voor ons ledencongres (ALV)

11 december 2021 10:00 - 13:00

Op zaterdag 11 december organiseren wij ons halfjaarlijkse ledencongres. Helaas kan de bijeenkomst op locatie in Utrecht vanwege aangescherpte coronamaatregelen niet doorgaan. Dus ook dit keer is ons ledencongres volledig online te volgen via zoom. We maken er een inspirerende ochtend van! Ben jij er ook bij?

Wat gaan we doen?

Ook in 2022 willen we graag samen met jou grote vervuilers aanpakken en klimaat op 1 zetten! Wil je weten wat onze plannen zijn? We vertellen er alles over tijdens ons ledencongres op 11 december.

Advocaat Roger Cox.jpg

Ontmoet Roger Cox, de advocaat die samen met ons de revolutionaire klimaatzaak tegen Shell won. Hij vertelt over zijn persoonlijke drijfveren, zijn motivatie om te doen wat hij doet en over het belang van urgente klimaatactie.

Ook maak je kennis met onze Fair Future Generators en delen de luchtfietsers van het initiatief “Fietsen naar de COP” hun impressie van de klimaattop in Schotland.

Agenda

10.00 uur: Opening door het bestuur
10.10 uur: Een gesprek met Roger Cox
10.40 uur: Mededelingen en uitslagen stemmingen en verkiezingen
10.55 uur: Evaluatie Algemeen Beleidsplan
11.10 uur: Pauze en muzikaal intermezzo
11.15 uur: Campagnejaarplan 2022 – wat zijn onze plannen voor volgend jaar? In gesprek met Donald Pols, onze campagneteams en Fair Future Generators.
11.45 uur: Paul Kusters van initiatief “Fietsen naar de COP” in gesprek met deelnemers van de fietstocht over de uitkomsten en impressies van de VN klimaattop in Schotland.

Vanaf 12.00 uur kan je een van onze (online) interactieve sessies volgen:

Sessie I, Campagne 2022: hoe kan je zelf meedoen?
Sessie 2, Klimaatzaak Shell: wat zijn de volgende stappen en wat staat er gepland voor volgend jaar?
Sessie 3, Internationale successen: in gesprek met medewerkers van onze internationale programma’s en zuidelijke partners over het hun werk en successen.

Vragen en discussie vooraf

Heb je nog vragen over het campagnejaarplan of andere onderwerpen van de agenda? Kom dan de online sessie “Toelichting, bespreking en vragenuur” op 30 november.
Op ons online veranderaarsplatform kan je vanaf 26 november alle stukken lezen, vragen stellen en met elkaar in gesprek gaan.

Je stemt vooraf online

Ieder lid krijgt via de mail het verzoek om te stemmen. Het stemmen vindt weer plaats in de 2 weken voorafgaand aan het ledencongres. Op de dag zelf is het niet mogelijk om te stemmen. Wil je liever op papier stemmen, of is jouw e-mailadres niet bekend bij Milieudefensie? Neem dan contact op met onze Servicelijn.

11

11 december 2021 10:00 - 13:00

Tijd : 10:00 - 13:00

Loading...