Nov 29

Kom naar de meet-up: hoe verder met de campagne tegen grote vervuilers?

Online via Zoom of bij jou in de buurt

29 november 2023 19:30 - 21:00

Wat wordt onze volgende stap? Na een succesvolle Mars voor Klimaat en Rechtvaardigheid en aan de andere kant een bedroevende verkiezingsuitslag, voeren we de druk op grote vervuilende bedrijven nóg verder op in 2024. Op woensdag 29 november delen we onze grote plannen, en hoe jij kunt meedoen.

Successen vieren 🎉

De klimaatbeweging wordt steeds sterker! Tijdens de meet-up blikken we terug en vieren we onze successen:

  • In april & mei zijn we als Milieudefensie vele aandeelhoudersvergaderingen van grote vervuilende bedrijven afgegaan, en hebben we ze flink onder druk gezet.
  • In september maakte Extinction Rebellion grote indruk met hun A12 blokkades tegen fossiele subsidies. We steunden hen in de solidariteitsdemo.
  • Met 85.000 mensen gaven we bij de Mars voor Klimaat & Rechtvaardigheid een duidelijk signaal aan de politiek: geen belastinggeld naar grote vervuilende bedrijven.

Plannen 2024 🌍

We hebben een kater van de verkiezingsuitslag. Een partij die hele groepen mensen uitsluit en klimaatverandering ontkent, won de Tweede Kamer verkiezingen. Maar juist daarom pakken we door! Tijdens deze meet-up vertellen we onze plannen voor 2024. Bekijk hier alvast de reactie van onze directeur Donald Pols op de verkiezingsuitslag.

Je hoort wat er de komende tijd op de agenda staat voor onze beweging. We laten zien hoe we de druk op vervuilende bedrijven verder gaan opbouwen, en hoe jij daarbij kunt helpen. Dat doen we met zo veel mogelijk mensen!

Praktisch

  • Waar? Online, of bij een meet-up bij jou in de buurt.
  • Wanneer? Woensdag 29 november 19:30
  • Wat? Successen vieren & plannen 2024 vertellen

Kom ook de 29e en hoor meer over onze plannen voor 2024.

Kom naar de meet-up

29

29 november 2023 19:30 - 21:00

Tijd : 19:30 - 21:00

Online via Zoom of bij jou in de buurt

Loading...