english

Ledencongres (ALV) van 6 juni uitgesteld naar september

Stel je voor: een groots ledencongres in het Beatrixtheater in Utrecht. We zaten vol briljante ideeën om dit evenement te organiseren. En toen kwam het coronavirus.

Omdat het onzeker is hoe de coronacrisis zich verder ontwikkelt, hebben we besloten om ons evenement uit te stellen naar september. Achter de schermen zijn we druk bezig met de invulling van het programma. De Algemene Ledenvergadering van vereniging Milieudefensie is onderdeel van het programma.

Heb je interesse om in september te komen? Laat ons het vooral weten via dit formulier. Dan krijg je een seintje als de exacte datum en de locatie bekend zijn. 

 

**Disclaimer**

De gegevens die je hier invult, bewaren we in onze administratie. We gaan vertrouwelijk met je gegevens om (zoals bepaald in de AVG). Lees onze privacybepaling voor alle details. Heb je je telefoonnummer ingevuld? Dan bellen we je misschien om je te informeren over onze campagnes en over de mogelijkheden om Milieudefensie te steunen.

Zorg voor elkaar en de toekomst

Het gaat nu maar om 1 ding: het oplossen van de coronacrisis. Samen kunnen we deze crisis aan. Toch is het verstandig om ook alvast vooruit te kijken: naar de economische crisis en de klimaatcrisis. Want hoe willen we verder? Door nu naar de toekomst te kijken, komen we hier samen beter uit.

Loading...