english

Landelijke Operatie Klimaatdag

Er is iets bijzonders aan de hand in ons land. Door het hele land gaan mensen met elkaar in gesprek over het klimaat. Dat is: Operatie Klimaat. Inmiddels hebben er al duizenden gesprekken plaatsgevonden. Op 25 januari gaan onze lokale teams tegelijk het land in. Doe jij mee bij jou in de buurt?

Meld je aan

Aan de hand van open vragen en stellingen gaan we met Nederlanders in gesprek over de klimaatcrisis. Het doel: luisteren naar wat mensen bezig houdt. We willen graag weten welke klimaatoplossingen zij eerlijk vinden. De input van al die Nederlanders gebruiken we voor een Klimaatplan dat Milieudefensie zal aanbieden aan de politiek.

Op 25 januari gaan onze stadsteams in het hele land de straat op. Doe jij mee? Meld je aan via het formulier. Een van onze lokale coördinatoren neemt dan contact met je op. Ook als er geen lokaal team actief is, kan je meedoen. Je zal dan gekoppeld worden aan andere vrijwilligers bij jou in de buurt.
Op de kaart kan je zien waar al een bestaand team actief is.

Wat gaat er gebeuren op 25 januari?

Tijdens de landelijke Operatie Klimaatdag gaan we in steden en dorpen in heel Nederland huis-aan-huisgesprekken voeren. Per stad of wijk komen de vrijwilligers 's ochtends bij elkaar. Van daaruit ga je direct de wijken in. Meld je nu aan.
Wil je eerst meer weten? Bekijk dan één van de volgende pagina's:

 

 

 

**Disclaimer**

Wij houden je graag op de hoogte van onze campagnes. Heb je je telefoonnummer ingevuld? Daarop word je gebeld door een lokale coördinator en mogelijk bellen we je ook om je te informeren over onze campagnes en over de mogelijkheden om Milieudefensie te steunen. 

De gegevens die je hier invult, bewaren we in onze donateursadministratie. We gaan vertrouwelijk met je gegevens om  (zoals bepaald in de Algemene Verordening Gegevensbescherming, AVG).

Neem voor vragen of wijzigingen contact op met onze Servicelijn: 020 6262 620 of service@milieudefensie.nl Je kunt je altijd weer uitschrijven door in een van onze e-mails op unsubscribe te klikken.

Lees onze privacybepaling.

Loading...