english
Oct 9

Kom je naar onze ledenavond?

Utrecht

09 oktober 2019 19:00 - 22:00

Op 9 oktober is onze derde ledenavond in een reeks van vier. Wil je meer weten over het thema biomassa en hoe het zich verhoudt tot klimaatverandering? Dan wil je deze avond niet missen. De avond vindt plaats in Utrecht van 19:00 – 22:00 uur en is gratis. Je moet je wel even aanmelden.

Meld je nu aan

9 oktober – Eerlijk Omschakelen en biomassa

Biomassa is in Nederland een belangrijke bron om energie op te wekken voor zogenaamde groene stroom of duurzame warmte. Biomassa zoals (snoei)hout, GFT-afval en mest wordt hiervoor vergist (biogas) of verbrand in een centrale.

Hoe denk jij over het thema biomassa? En hoe zou Milieudefensie meer aandacht kunnen vragen voor dit onderwerp? Op woensdagavond 9 oktober willen wij hier met jullie over brainstormen. We besteden ook aandacht aan het thema biomassa in het Klimaatakkoord. En hoe Milieudefensie hier tegenover staat. Heb je zin om mee te praten?
Meld je dan nu aan! 

Waarom ledenavonden?

Tijdens de ledenavond verdiepen we onze kennis en gaan we in gesprek over thema’s die binnen de vereniging leven. Hoe verhouden onze discussies zich tot waar het op dit moment in Nederland om draait; bij de politiek, bij bedrijven en onder de bevolking? 

Milieudefensie werkt in alles wat ze doet vanuit de visie van Eerlijk Omschakelen. Wat hebben onderwerpen als bevolkingsgroei en handelsverdragen daar mee te maken? En hoe pakken we ze op binnen Milieudefensie?

> Lees meer over ons verhaal over Eerlijk Omschakelen.

Dit zijn de ledenavonden in 2019:

13 maart – Eerlijk Omschakelen en bevolkingsgroei
8 mei – Eerlijk Omschakelen en de luchtvaart
9 oktober – Eerlijk Omschakelen en biomassa
7 november – Eerlijk Omschakelen en handelsverdragen

Praktisch

De avonden vinden plaats in Utrecht van 19:00 tot 22:00 uur

> Meld je aan voor onze ledenavond(en).

Na aanmelding ontvang je meer informatie over het programma en de exacte locatie.
Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar leden@milieudefensie.nl.

9

09 oktober 2019 19:00 - 22:00

Tijd : 19:00 - 22:00

Utrecht

Loading...