english
May 8

Kom je naar onze ledenavond over luchtvaart?

Utrecht

08 mei 2019 19:00 - 22:00

Op 8 mei is onze tweede ledenavond in een reeks van vier. Wil je meer weten over het thema luchtvaart en wat er op dit moment speelt rond het onderwerp? Dan wil je deze avond niet missen. De entree is gratis, maar meld je wel even aan.

8 mei – Eerlijk Omschakelen en luchtvaart

Milieudefensie vindt vermindering van vliegverkeer belangrijk. Daarom steunen wij de campagne van Greenpeace, de Milieufederaties en Natuur en Milieu tegen de groei van luchtvaart en uitbreiding van Lelystad en Schiphol. Graag gaan wij met je in gesprek over actuele campagnes en acties rond het onderwerp luchtvaart. Hoe kunnen leden van Milieudefensie actief worden?

Sijas Akkerman en Tim de Vrijer van Milieufederaties Noord Holland vertellen deze avond meer over hun campagne. Directeur Donald Pols is aanwezig om vanuit onze strategie over eerlijk omschakelen een reactie te geven op de sprekers.

Ben je er ook bij?

Over de ledenavond

Tijdens de ledenavond verdiepen we onze kennis en gaan we in gesprek over thema’s die binnen de vereniging leven. Hoe verhouden die discussies zich tot waar het op dit moment in Nederland om draait; bij de politiek, bij bedrijven en onder de bevolking? En hoe zouden deze onderwerpen kunnen worden opgepakt binnen Milieudefensie?

Dit zijn de volgende ledenavonden in 2019:
9 oktober – Eerlijk Omschakelen en de biobased eonomy
7 november – Eerlijk Omschakelen en handelsverdragen

8

08 mei 2019

Tijd : 19:00 - 22:00

Utrecht

Loading...