Mar 6

Kom naar Milieudefensie On Tour: de Klimaatzaak ING

TivoliVredenburg in Utrecht

06 maart 2024 19:00 - 22:00

Welke rol speelt ING in de klimaatcrisis? En wat kan jij doen tegen grote vervuilers die geen verantwoordelijkheid nemen? In een avondvullend programma in TivoliVredenburg op 6 maart krijg je antwoord op al deze vragen.

🦁 De Klimaatzaak tegen ING

ING doet veel te weinig om gevaarlijke klimaatverandering te stoppen. We hebben vervuilende bedrijven de kans gegeven een goed klimaatplan te maken en uit te voeren. Zo ook ING. Toch koos ING ervoor om te blijven vervuilen. ING laat ons geen keus. Daarom brengen we ING voor de rechter.

🪩 Het programma

Verwacht een afwisselend programma waarin we onder leiding van Sofie van den Enk (o.a. Keuringsdienst van Waarde) in gesprek gaan met o.a. Tim Bleeker (klimaatjurist Vrije Universiteit), onderzoeksjournalist Yara van Heugten (Follow The Money), Anniek Pheifer (actrice en klimaatactivist) en Donald Pols.

Wat is de rol van ING in de klimaatcrisis? En wat kunnen de gevolgen zijn van deze nieuwe Klimaatzaak? Raak geïnspireerd door muziek van Kiki Schippers en spoken word van Lev Avitan, en hoor al onze plannen waarmee we samen met jou ING in het nauw drijven. Want vervuilers zijn sterk, maar met z’n allen zijn wij sterker. Zien we jou op woensdag 6 maart?

sprekers2.jpgBoven: Sofie van den Enk, Tim Bleeker, Yara van Heugten, Kiki Schippers, Peer de Rijk
Onder: Donald Pols, Anniek Pheifer, Winnie Oussoren, Lev Avitan

💡Praktisch

Wanneer: Woensdag 6 maart
Hoe laat:
19:00: deuren open, bar open + activiteiten
20:00: aanvang hoofdprogramma
22:00: einde hoofdprogramma
Waar: TivoliVredenburg in Utrecht

Kom naar Milieudefensie On Tour: de Klimaatzaak ING

Alle tickets zijn inclusief een gratis drankje. Koop een Basisticket (€5), steun de Klimaatzaak met een Regulier ticket (€10 ) of word supporter (€50) en ontvang naast je toegangskaartje het Climate Justice tour T-shirt.


Over Milieudefensie On Tour

Dit programma is de eerste in een reeks evenementen die Milieudefensie op verschillende plekken in het land organiseert. Ga in gesprek met ons en experts, ontmoet andere veranderaars en doe met ons mee grote vervuilers aan te pakken. We kunnen niet wachten! Houd voor toekomstige events onze kanalen in de gaten.

6

06 maart 2024 19:00 - 22:00

Tijd : 19:00 - 22:00

TivoliVredenburg in Utrecht

Loading...