english
Jun 7

Klimaatnacht: samen schudden we Nederland wakker

Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, 1019 HC Amsterdam

07 juni 2019 20:00 - 22:00

Oké, we weten inmiddels bijna allemaal wat er moet gebeuren: hard werken aan de oplossingen voor klimaatverandering. Maar nog niet iedereen is wakker. Daar gaan we samen wat aan doen. Na het succes van de Klimaatmars is het tijd voor de Klimaatnacht. Daar maken we de volgende grote actie bekend. Deze primeur wil je niet missen!

Tickets reserveren

Vroege vogel tickets: €5 | Regulier: €7,50 | Bij nieuw lidmaatschap: gratis*

We schudden Nederland wakker

Milieudefensie bouwt mee aan een brede beweging van mensen met verschillende achtergronden, leeftijden, kapsels en smaken. Na de Klimaatmars met 40.000 mensen pakken we door. De Klimaatnacht wordt een avond vol met klimaathelden, klimaathumor, klimaatdrammers, klimaaterkenners, klimaatstakers en klimaatdoeners.

Programma

auteursportret_jelmer_staand-XS.jpgJelmer Mommers presenteert tijdens de Klimaatnacht zijn boek Hoe gaan we dit uitleggen - Onze toekomst op een steeds warmere aarde. Jelmer Mommers (1987) schrijft voor De Correspondent over klimaatverandering en duurzaamheid. Zijn journalistieke onderzoek naar Shell ging de wereld over. Met zijn boek, dat 4 juni bij De Correspondent verschijnt, brengt hij de nuance en hoop terug in het klimaatdebat. Tijdens de Klimaatnacht is het boek van Jelmer verkrijgbaar.

De-Speld-Live.pngJe kent De Speld uiteraard van messcherpe analyses en betrouwbaar nieuws. Met De Speld LIVE komt een ontregelende sensatie naar de Klimaatnacht. We ontvangen berichten uit de buitenwereld, presenteren de nieuwste onderzoeksresultaten en doen iets met kwark. De Speld LIVE is speciaal voor de Klimaatnacht one-size-fits-all gemaakt.

Goodie-pakket
Onder de bezoekers van de Klimaatnacht verloten wij 3 pakketten met onder andere het nieuwe boek van Jelmer Mommers en een uniek "There is no planet B" T-shirt. 


Tickets bestellen

Eerlijke oplossingen

Om klimaatverandering te stoppen hebben we consumenten, politiek en bedrijven nodig. De oplossingen zijn eerlijk als:

  • de vervuiler betaalt. Als we de lusten en de lasten eerlijk delen, komen we er. Denk bijvoorbeeld aan grote bedrijven die gaan betalen voor de vervuiling die ze veroorzaken;
  • duurzame alternatieven bereikbaar zijn voor iedereen. Denk aan een warm en duurzaam huis, eerlijk en gezond eten, beter openbaar vervoer en meer fietspaden.

*Gratis ticket bij nieuw lidmaatschap

Dankzij onze leden is Milieudefensie al bijna 50 jaar succesvol. We werken aan het grootste probleem van nu: klimaatverandering. Als onafhankelijke milieuorganisatie zijn we bondgenoot van iedereen die daaraan wil bijdragen. Samen zorgen we dat overheden en bedrijven veranderen. Kom jij ons versterken? WORD NU LID en ontvang een kortingscode voor 1 gratis ticket voor de Klimaatnacht. Je ontvangt de kortingscode voor een gratis ticket in de bevestigings e-mail na je aanmelding als nieuw lid.

→ Word lid van Milieudefensie

Tickets reserveren zonder nieuw lidmaatschap

 

 

**Disclaimer**
Wij houden je graag op de hoogte van onze campagnes. Heb je je telefoonnummer ingevuld? Dan bellen we je misschien om je te informeren over onze campagnes en over de mogelijkheden om Milieudefensie te steunen.

De gegevens die je hier invult, bewaren we in onze donateursadministratie. We gaan vertrouwelijk met je gegevens om (zoals bepaald in de Algemene Verordening Gegevensbescherming, AVG). Neem voor vragen of wijzigingen contact op met onze Servicelijn: 020 6262 620 of service@milieudefensie.nl Je kunt je altijd weer uitschrijven door in een van onze e-mails op unsubscribe te klikken.

Privacystatement Milieudefensie

Doe meer

  • Nodig je vrienden, collega’s en klasgenoten ook uit. Deel het Facebook event of stuur ze een WhatsApp bericht met de link naar deze pagina;
  • Voer actie met je mobiele telefoon als Apptivist. Ontvang regelmatig updates en oproepen van ons voor online acties via WhatsApp. Meld je aan als Apptivist
7

07 juni 2019

Tijd : 20:00 - 22:00

Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, 1019 HC Amsterdam

Loading...