english

Klimaatmars: laat je horen op 14 maart 2021!

In 2021 zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Daarom organiseren we op 14 maart een klimaatmars door heel Nederland. Laat je horen voor eerlijk klimaatbeleid. Samen maken we er de grootste klimaatmars in de geschiedenis van. Doe je mee met een klimaatmars in jouw regio?

De vervuiler betaalt, toch?

Terwijl we met miljoenen Nederlanders keihard ons best doen om uit de crisis te komen, doen vervuilende bedrijven en hun aandeelhouders niet mee. Juist zij die voor de meeste vervuiling zorgen en dus het meest kunnen bijdragen aan de oplossing.

We zien hoe de overheid het toelaat. Door miljarden euro's aan subsidies, leningen en belastingvoordelen te geven aan grote vervuilende bedrijven. Dit gaat ten koste van mensen; gezinnen, zzp'ers en kleine ondernemers. De overheid kan ons geld maar 1 keer uitgeven. Nu maakt ons belastinggeld de klimaatcrisis erger. Dat moet anders! 

Overheid: kies voor het klimaat

Met de verkiezingen op komst is het de hoogste tijd voor eerlijk en daadkrachtig klimaatbeleid. Onze overheid kan er op toezien dat grote, vervuilende bedrijven hun verantwoordelijkheid nemen om te verduurzamen. Op eigen kosten.

Wij eisen eerlijke klimaatoplossingen voor iedereen. Voor boeren, Inheemse mensen en jongeren. Voor gezinnen, kleine ondernemers, voor jou. Want iedereen heeft recht op gezond eten, duurzaam reizen, groene banen en een goede woning. In Nederland en daarbuiten. Alleen zo houden we onze aarde leefbaar. 

Samen maken we het verschil

Een eerlijk klimaatbeleid komt er niet zomaar. Jouw stem is van levensbelang. Daarom laten we 14 maart massaal van ons horen. Samen zorgen wij dat het klimaat de verkiezingen van 2021 wint! Doe mee met de Klimaatmars in jouw regio!

 
Loading...