english

Ga mee gesprekken voeren en verander de wereld in 5 minuten

Oké, misschien verander je niet gelijk de hele wereld. Maar het is een mooi begin. Want hoe kan je in deze hectische wereld het verschil maken? Met een echt gesprek! En precies dat gaan wij doen. Om meer mensen met ons mee te krijgen om klimaatverandering te stoppen. Door met elkaar te praten over eerlijke klimaatoplossingen. Help jij mee?

Wil jij met mensen in gesprek over klimaatproblemen en -oplossingen?

Ja, ik wil meedoen

In een wereld vol sociale media en talkshows lijkt een gesprek voeren een druppel op de gloeiende plaat. Schijn bedriegt. Een echt gesprek vinden mensen tussen al het andere communicatiegeweld juist fijn. Dan kan je 1 op 1 met elkaar van gedachten wisselen, ideeën en opvattingen delen en elkaar suggesties geven. En dat blijkt een veel grotere impact te hebben dan een facebookpost of een flyer.

Daarom gaan wij ook dit jaar de huizen langs. We bellen bij mensen aan om met elkaar te praten over klimaatproblemen- en oplossingen.

 

 

**Disclaimer**

Wij houden je graag op de hoogte van onze campagnes. Heb je je telefoonnummer ingevuld? Dan bellen we je misschien om je te informeren over onze campagnes en over de mogelijkheden om Milieudefensie te steunen. 

De gegevens die je hier invult, bewaren we in onze donateursadministratie. We gaan vertrouwelijk met je gegevens om  (zoals bepaald in de Algemene Verordening Gegevensbescherming, AVG).

Neem voor vragen of wijzigingen contact op met onze Servicelijn: 020 6262 620 of service@milieudefensie.nl Je kunt je altijd weer uitschrijven door in een van onze e-mails op unsubscribe te klikken.

Lees onze privacybepaling.

Wil je meer weten?

Zij doen al mee

'Ik wil mijn steentje bijdragen, daarom heb ik me aangesloten bij Milieudefensie om mee te doen. Ik merk door in gesprek te gaan met mensen dat iedereen wel een andere mening heeft over thema's als klimaatverandering. Veel mensen zijn bezorgd. Het is belangrijk om naar elkaar te luisteren.'
'Het geeft me een goed gevoel hier aan mee te doen, en ik wil dat meer mensen zich bewuster worden van milieuproblematiek. Ik ben heel enthousiast over deze aanpak, omdat ik het belangrijk vind echt een goed gesprek aan te gaan. Door met elkaar van gedachten te wisselen ga je nadenken en krijg je nieuwe ideeën, die de eerste stap kunnen zijn naar anders handelen.'
Loading...