english

Hoe jij kunt helpen de klimaatmars groot te krijgen

Om heel veel mensen naar de klimaatmars te laten komen hebben we meer nodig dan persberichten en Facebook oproepen. We hebben jouw hulp nodig om duizenden mensen enthousiast ter maken om op 10 maart mee te lopen.

Deel de Klimaatmars

Dit wordt de grootste Klimaatmars ooit in Nederland. Vinden jouw vrienden en familie het klimaat ook belangrijk? Deel de Klimaatmars oproep op Facebook, Twitter of via email.

Inmiddels hebben zich al duizenden mensen gemeld in het Facebook event. Zet jezelf op 'gaan' in het event en nodig je vrienden in het evenement uit.

Word apptivist

Als apptivist ontvang je regelmatig via whatsapp een oproep om die dag mee te doen met een actie op social media. Zo kunnen we bijvoorbeeld met honderden tegelijk een bericht naar minister Wiebes sturen. Aan- en afmelden gaat heel makkelijk en het is een fijne manier van actievoeren als je eens wat minder tijd hebt. Voeg 06 - 13 65 27 47 toe aan jouw WhatsApp-contactpersonen. App ons het bericht ‘KLIMAAT AAN’.

Word werver voor de Klimaatmars

Vele vrijwilligers bellen en appen duizenden mensen en vragen hen ook naar de Klimaatmars te komen. We organiseren lokale meet-ups en samen-reis events. We zoeken organizers die tot 10 maart in hun vrije tijd willen helpen met mobiliseren. Meld je aan als werver voor de Klimaatmars en we bellen je terug.

Laat het ons weten dat je meeloopt als je dat nog niet gedaan hebt. We sturen je de laatste info over de route, het programma en waar Milieudefensie verzameld.

Meer weten?

Loading...