english
May 30

JMA Presents: Documentaire Screening - Plastic

Bar Kauffmann in Amsterdam

30 mei 2019 19:00 - 23:00

“Tenzij de mens op een andere manier omgaat met plastic, zal er in 2050 qua gewicht meer plastic in de zee liggen dan vissen.” Dit was in januari overal in het nieuws te lezen.

Schrikbarend, omvangrijk en eigenlijk moeilijk voor te stellen ook, maar feit blijft dat in het huidige tempo, de vis op je bord straks meer plastic bevat dan je welbekende gele bad eendje. Alleen hoe groot is het afvalprobleem in de natuur dan eigenlijk? En wat zijn de gevolgen hiervan?

Tijdens deze JMA meet-up laten we een spannende, positieve en vooral interessante documentaire zien, die het globale afval/plastic probleem zichtbaar maakt. En wellicht nog beter, wat we met z’n allen kunnen doen om het probleem aan te pakken en te verminderen.

Ook benieuwd geworden naar wat we allemaal van plan zijn? Of wil je juist meer inspiratie en kennis opdoen over dit thema? Maakt niet uit, wij willen jouw mening horen deze avond. De documentaire houden we nog heel even geheim. Houdt het event in de gaten voor meer info!

Laat je inspireren, kom naar de meet-up! Via deze link vind je ons Facebook-event met meer informatie. Zet jezelf op aanwezig om op de hoogte te blijven.

30

30 mei 2019

Tijd : 19:00 - 23:00

Bar Kauffmann in Amsterdam

Loading...