english
Feb 28

Fair Future Meet-up: Voedselverspilling in beeld

Het Green House in Utrecht

28 februari 2019 19:00 - 23:00

Wereldwijd wordt ruim een derde van alle voedselproductie verspild. Niemand vindt het leuk om eten weg te moeten gooien, en toch gebeurt het iedere dag opnieuw, in onvoorstelbare hoeveelheden. Dat is zonde! Zonde van het geld, het eten en de verborgen impact zoals bijvoorbeeld het produceren, verpakken en vervoeren van eten.

Voedselverspilling heeft dus een enorme impact op het milieu. Alleen wie gooit al dat eten dan weg? En waarom verspillen we überhaupt zoveel? Tijdens deze meet-up komen verschillende sprekers aan het woord over voedselverspilling en bespreken we wat wij zelf kunnen doen om die te beperken. Verandering begint namelijk altijd bij jezelf!

Om deze avond een speciale twist te geven wordt er naast de komst van de sprekers ook een 🌟 FOTOWEDSTRIJD 🌟 georganiseerd.

Fotowedstrijd JMA

Heb je interessante ideeën of tips om voedselverspilling te voorkomen? Of wil je juist meer inspiratie en kennis opdoen over dit thema? Maakt niet uit, wij willen jouw mening horen deze avond! Laat je inspireren en kom naar de Meet-Up en meld je aan.

Meld je aan

28

28 februari 2019

Tijd : 19:00 - 23:00

Het Green House in Utrecht

Loading...