english
Oct 14

Doe mee met de workshop klimaatpsychologie: licht in donkere tijden

Online via Zoom

14 oktober 2020 19:30 - 21:00

Wat voor gevoelens heb jij als het gaat over milieu en klimaat? Zijn ze zwaar, zoals wanhoop, boosheid en onmacht? Of juist licht, zoals inspiratie, verbinding en liefde? Misschien kan je ze helemaal niet benoemen, omdat je ze niet deelt of toelaat bij jezelf.

Leer er alles over tijdens de workshop op 14 oktober! Kom je ook? 

Tijdens deze avond deelt klimaatpsycholoog en coach Manu Busschots inzichten uit de klimaatpsychologie. Waar haal je veerkracht en inspiratie vandaan en hoe ga je om met zwaardere gevoelens. Deze inzichten helpen je ook te begrijpen waarom zoveel mensen onverschillig lijken. Vervolgens ga je aan de slag met jouw licht in donkere tijden. Je ontdekt hoe je je eigen emotionele en mentale vitaliteit het beste kan verzorgen.

Wie is Manu Busschots?

Manu_Busschots.jpg

Manu Busschots is oprichter van KlimaatGesprekken, een organisatie die met workshops, e-courses en inspiratiesessies mensen wil activeren om zich in te zetten voor het klimaat. Daarnaast is hij eigenaar van De Ondersteen, een coachings- en trainingsbureau voor levens-, loopbaan- en leiderschapsvragen. 

 

Meld je aan

Op dit moment zit de workshop helemaal vol. Je kan je aanmelden via het formulier hieronder en dan plaatsen we je op de reservelijst.

 

· deze velden zijn verplicht.

**Disclaimer**

De gegevens die je hier invult, bewaren we in onze donateursadministratie. We gaan vertrouwelijk met je gegevens om  (zoals bepaald in de Algemene Verordening Gegevensbescherming, AVG).

14

14 oktober 2020 19:30 - 21:00

Tijd : 19:30 - 21:00

Online via Zoom

Loading...