Doe mee: Moedig #KlimaatleiderKaag aan

De kiezers hebben hun vertrouwen uitgesproken in Sigrid Kaag. Zij is nu de klimaatleider. Nu is zij aan zet. Daarom moedigen wij haar aan om eerlijk klimaatbeleid tijdens de formatie op 1 te zetten. Doe je mee?

Dit is het moment

De komende 4 jaar is het erop of eronder voor het klimaat en de toekomst van onze kinderen. Het KNMI waarschuwde er al voor: we hebben nog 9 jaar om te voorkomen dat de klimaatcrisis uit de hand loopt. Dus welk kabinet we ook krijgen; nu moet het gebeuren.

De kiezers hebben hun vertrouwen uitgesproken in Sigrid Kaag. Zij is nu de klimaatleider. Zij is nu aan zet om eerlijk en effectief klimaatbeleid op 1 te zetten in het nieuwe regeerakkoord. Daarom willen we haar, samen met jou, feliciteren en aanmoedigen in deze nieuwe rol. Doe je mee? Samen gaan we voor een regeerakkoord waar onze kinderen trots op kunnen zijn!

We hebben veel losgemaakt

Tijdens de verkiezingscampagne hebben we samen van ons laten horen. Met succes: 65.000 mensen tekenden onze oproep aan de politiek, 60.000 mensen bezochten onze kieswijzer, 35.000 mensen deden mee aan het Klimaatalarm in 44 steden in heel Nederland. En dat werd gehoord. In elk debat ging het over hoe we onze aarde doorgeven, en over de toekomst van onze kinderen.

En we gaan door tot het klimaat op 1 staat

Het klimaat gaat winnen. Want samen zijn we sterk: honderdduizenden mensen zijn rond deze verkiezingen samengekomen en droegen hun steentje bij. Door de oproep aan de politiek te ondertekenen, onze oproep en film te delen, herrie te maken tijdens het klimaatalarm. Dankzij jou zijn we sterk. Samen krijgen we het voor elkaar: het aanpakken van de klimaatcrisis wordt topprioriteit in het nieuwe regeerakkoord.

Stuur Kaag een tweet

Gebruik de twitter-link hieronder. Daarmee kun je Sigrid Kaag feliciteren en aanmoedigen.

Stuur grote vervuilers de Laatste Aanmoediging

Dit voorjaar is het erop of eronder. Grote bedrijven spelen een beslissende rol in de klimaatcrisis. Tijdens hun jaarlijkse aandeelhoudersvergadering stemmen zij over hun toekomst. En die van ons klimaat. Stuur De Laatste Aanmoediging en overtuig CEO's om het juiste te doen.

Loading...