Sep 30

Kom naar de Campagnedag: alles over de Mars!

Basecamp, Nijverheidsweg 16A in Utrecht

30 september 2023 10:00 - 17:00

Op zaterdag 30 september bereiden we ons voor op de Mars voor Klimaat en Rechtvaardigheid in november. Nieuwe verkiezingen komen eraan, dus nú is ons moment om verandering te brengen. Geen cent belastinggeld mag meer gaan naar grote vervuilende bedrijven. Doe je mee?

De wereld staat in brand door klimaatverandering. En grote bedrijven maken het alleen maar erger. Sterker nog: daar worden ze bij geholpen met overheidsgeld. Wil jij ook dat dit verandert? Je staat niet alleen!

Doe je mee?

Dit wordt groot!

In 2021 is het ons gelukt. Nadat we met 40.000 mensen op de Dam stonden voor het klimaat, zette Rutte zijn handtekening onder een belangrijk besluit: geen geld meer naar olie- en gasprojecten in het buitenland. Samen voeren we de druk opnieuw op!

Wil jij helpen om de Mars voor Klimaat en Rechtvaardigheid op 12 november groots te maken? Kom naar onze Campagnedag! Ontmoet klimaatvrienden, leer hoe je een protestlied schrijft dat mensen raakt en breng jouw vrienden en familie in beweging voor het klimaat.

Deze campagnedag is voor iedereen.  Voor veranderaars van Operatie Klimaat, ervaren activisten, trouwe leden, mensen die actievoeren nog spannend vinden of die Milieudefensie Jong wil leren kennen. Of je nu kennis komt maken of gelijkgestemden wil ontmoeten: iedereen is welkom. Tip: Maak je impact groter!  Neem je buren, vrienden, collega’s of familie mee.

Praktische informatie

Wanneer? zaterdag 30 september
Hoe laat? 10:00 - 17:00
Waar? Basecamp, Nijverheidsweg 16A in Utrecht

Programma:

  • Massamobilisatie: wat is het doel en het plan?
  • Workshops: klimaatrechtvaardigheid, organizing, crowdfunding, protestliederen schrijven, activerende video's maken voor social media. Aan jou de keuze!
  • Live muziek.
  • Een heerlijke veganistische & biologische lunch en borrel na afloop.

Toegankelijkheid


We vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen met de Campagnedag. Heb je vragen over de toegankelijkheid van de locatie, speciale dieetwensen, of wil je je kind opgeven voor het kinderprogramma? Stuur dan een mail naar Merel.Stoop@milieudefensie.nl.

De meeste zalen op de locatie zijn rolstoeltoegankelijk. Ook is er een stilteruimte waar je op elk moment even tot rust kunt komen.

Laat ons weten dat je komt

30

30 september 2023 10:00 - 17:00

Tijd : 10:00 - 17:00

Basecamp, Nijverheidsweg 16A in Utrecht

Loading...