english
Jun 22

Denk mee tijdens de ALV

De Zalen van Zeven, Boothstraat 7, 3512 BT Utrecht

22 juni 2019 10:30 - 16:00

Leden zijn ontzettend belangrijk voor ons. Daarom willen we hun betrokkenheid vergroten; ze meer ruimte geven binnen Milieudefensie. Hoe we dat gaan doen, daar denken we graag samen met jou over na. Kom naar de ALV op 22 juni en laat je stem horen!

Terugblik op onze successen

In de ochtend staat naast het jaarverslag en jaarrekening, een korte terugblik van directeur Donald Pols op het programma. Samen met onze jongerenorganisatie JMA vertelt hij over de successen van afgelopen half jaar.

Denk mee over een actievere rol voor onze leden

In de middag, na een lekkere biologische, vegetarische/veganistische lunch, gaan we in groepjes aan de slag. Hoe kunnen we leden een actievere rol laten spelen in ons beleid en onze campagnes? We zijn benieuwd naar je ideeën. Dus zorg dat je erbij bent, want jouw stem telt!

Sluit de dag af met een borrel

We eindigen het programma met twee inspirerende sprekers: Stijn Warmenhoven (17) en Tom Daman (17) van Youth for Climate. Samen met hun vrienden slaagden Stijn en Tom erin om duizenden scholieren te mobiliseren om voor het klimaat te staken. Zij zullen vertellen hoe het allemaal begon, hoe zij de successen en uitdagingen hebben ervaren en wat hun visie voor de toekomst is. We sluiten de dag af met een borrel.

Meld je aan

Aanmelden voor de Algemene Ledenvergadering kan via:

  • Het online formulier
  • Onze servicelijn via telefoonnummer 020-6262620,
  • Per mail: service@milieudefensie.nl, of
  • Per post: Vereniging Milieudefensie, t.a.v. de Servicelijn, Postbus 19199, 1000 GD Amsterdam.

Na aanmelding krijg je het volledige programma toegestuurd.

22

22 juni 2019

Tijd : 10:30 - 16:00

De Zalen van Zeven, Boothstraat 7, 3512 BT Utrecht

Loading...