english

Aanmelden Milieudefensiepanel

Vind je het werk van Milieudefensie belangrijk? Dan zijn we benieuwd naar je mening! Daarom nodigen we je van harte uit om mee te doen met het Milieudefensiepanel. Als panellid krijg je 2 tot 4 keer per jaar een vragenlijst via e-mail over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met het werk van Milieudefensie. Je hoeft geen lid te zijn van Milieudefensie om mee te doen aan het Milieudefensiepanel.

Zo kunnen we je vragen om met ons mee te denken over nieuwe projecten voor onze campagnes, iets meer te vertellen over je interesse in een bepaald milieu-onderwerp of ons te helpen bij de ontwikkeling van een nieuwe campagne. Doe mee en help Milieudefensie met jouw mening!

Om de vragenlijsten op een goede manier te kunnen interpreteren, vragen we alle nieuwe leden van het panel de onderstaande vragenlijst met demografische gegevens in te vullen. Op deze manier hoeven we niet iedere keer naar deze gegevens te vragen. We behandelen alle informatie vertrouwelijk en conform ons privacybeleid.

En weet je nog iemand in je omgeving die meedoen ook leuk en nuttig zou vinden? Laat hem of haar zich ook aanmelden! Er zitten nu ongeveer 1100 mensen in het panel, dus er is nog genoeg ruimte voor meer mensen!

Algemene gegevens

* verplichte velden
 
 
Man/Vrouw

/ / ( dd / mm / yyyy )
 
 
 
 
 
Lidmaatschap *

 
Welke onderwerpen vind je belangrijk?
Energie

Voedsel

Verkeer

Ruimtegebruik 

Klimaatverandering

Duurzame economie

 
Voorwaarden

 
Email-voorkeur 

 
Loading...