Maak jij het verschil tijdens de aandeelhouders-vergadering?

Wist je dat je als aandeelhouder van een bedrijf invloed kan uitoefenen op het beleid? Door een goede vraag te stellen tijdens de aandeelhoudersvergadering zet je het bestuur onder druk om voor een duurzamere weg te kiezen. Dit is je kans: word aandeelhouder en stel je vraag. Doe je mee?

We zoeken zo veel mogelijk mensen die bij onder andere één van deze 3 aandeelhoudersvergaderingen een vraag gaan stellen:

  • op 12 april bij Ahold Delhaize,
  • 24 april bij ING,
  • eind mei bij Rabobank.

Deze bedrijven hebben veel macht en invloed in Nederland. De klimaatplannen die ze in 2022 presenteerden zijn nog onvoldoende om gevaarlijke klimaatverandering te voorkomen. Daarom is het tijd om ze te vragen of en wanneer ze zich aan het Parijs-akkoord gaan houden. We nemen geen genoegen met vage antwoorden.  Doe je mee?

Samen op weg naar de aandeelhoudersvergadering

Je hoeft geen ervaring als belegger te hebben, of met aandelen, om mee te doen. Als je interesse hebt om bij 1 van deze 3 bedrijven een vraag te stellen, dan zorgen wij voor de juiste tussenstappen en voorbereiding.

Na registratie:

  • nemen wij contact met je op;
  • woon je een webinar bij over waarom het belangrijk is dat wij dit doen;
  • krijg je een training en handleiding om aandeelhouder en vragensteller te worden;
  • helpen we je hoe je een vraag kan stellen tijdens de aandeelhoudersvergadering.

Om je op weg te helpen vragen we je om de volgende informatie. Op basis daarvan weten we welke stappen we samen gaan zetten.

Meer weten? Bekijk de veelgestelde vragen over deze actie.
Vind je dit een goede actie, maar draag je liever op een andere manier bij aan ons werk? Sluit je bij ons aan of steun ons met een donatie.

Ja, ik ben geïnteresseerd

Loading...