english

Warme dekens voor Groningers

Woensdag 13 december delen we warme dekens uit aan Groningers die door de aardbevingen noodgedwongen moesten verhuizen naar tijdelijke woningen. De dekens zijn gemaakt uit de grootste gebreide deken voor Groningen en het klimaat.

Mensen uit het hele land droegen een steekje bij om de Groningers een hart on de riem te steken. Burgemeester Albert Rodenboog, kunstenares Agnes Bakker en campagneleider Jorien de Lege van Milieudefensie delen de dekens uit in Appingedam, Loppersum en Middelstum. We maken er graag een mooi gezamenlijk moment van waarbij je bewoners, breiers en betrokkenen kunt ontmoeten.

Om 16:10 uur overhandigt burgemeester Rodenboog de eerste gebreide deken aan de bewoners van de tijdelijke woning op Wirdumerweg 63 in Loppersum. Je bent van harte welkom daarbij aanwezig te zijn.

Om 17:00 uur komen op Burgemeester Klauckelaan 12, in Appingedam bewoners, breiers en Stadscoöperatie Eendracht samen voor een warm drankje en een kopje soep. Je bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de aanbieding van de dekens. We maken er een gezellig en warm feestje van met een foodtruck op de parkeerplaats, met kleurige lampjes en wapperende vlaggen van Milieudefensie en Breien met Agnes.

Meld je aan bij het Facebook event of .

 

Kom ook naar de Klimaatmars

Op 10 maart gaan wij massaal de straat op voor het klimaat. Wij willen een veilige toekomst voor onszelf en onze kinderen. Het moet en het kán anders!

Blijf niet aan de kant staan

Wil je meer weten?

Loading...