english

Operatie Klimaat: dit is onze campagne

Samen komen we er wel uit. Dat zeggen we graag, in Nederland. Maar vraagt de politiek jou wel eens iets over het klimaat? Dat gaan wij dus doen, met Operatie Klimaat. Met jou in gesprek over eerlijke klimaatoplossingen. Doe je mee?

Een klimaatplan van ons allemaal

We trekken letterlijk aan de bel. In heel Nederland. Want we zijn benieuwd naar jouw mening, jouw vragen en jouw zorgen. Op basis daarvan smeden we een ambitieus en eerlijk klimaatplan. Een klimaatplan van ons allemaal. Daarmee trekken we in 2020 aan de bel in Den Haag.

We hebben iedereen nodig om de klimaatcrisis op te lossen. En wij vinden het belangrijk dat iederéén mee kan doen. Daarom horen we graag hoe jij denkt over de verdeling van de kosten. Hoe we allemaal kunnen genieten van duurzaam vervoer, duurzame energie en duurzaam eten. En of jij vindt dat grote bedrijven al genoeg doen.

4096-4096-max.jpg

Op naar Den Haag

Hoe meer mensen meedoen, hoe sterker we staan. Samen zorgen we dat Den Haag niet om ons heen kan. We zorgen dat zoveel mogelijk politieke partijen (van links tot rechts) kiezen voor eerlijke klimaatoplossingen. Zodat we bij de verkiezingen in 2021 op partijen kunnen stemmen die dat hebben gedaan.

Geef je mening

Noodoproep: geen geld naar grote klimaatvervuilers

De wereld warmt gevaarlijk op. Alleen als íedereen meedoet, kunnen we de grootste klimaatrampen nog voorkomen. Wij lieten onderzoeken of 29 grote bedrijven ook meedoen. En wat blijkt: zij gaan gewoon door met vervuilen alsof er geen klimaatcrisis is. Het is tijd om deze bedrijven nú aan te pakken. Doe je mee?

Loading...